PINK UDARIO CARA PO DŽEPU: Ne dolazi u "Narod pita", sve priznao Stefanu Kariću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.07.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car priznao da je zbog svog bezobrazluka udaren po džepu!

PINK UDARIO CARA PO DŽEPU: Ne dolazi u "Narod pita", sve priznao Stefanu Kariću! (VIDEO)

Foto: TikTok.com, Instagram.com

Iako je dva puta najavljivan od strane televizije Pink kao gost emisija "Narod pita", Filip Car se do sada nijednom nije pojavio na Dedinju. Kako je njegova verenica Aleksandra Nikolić tada istakla, on nije dolazio zbog smrtnog slučaja u porodici, što je on kasnije dementovao kad se uživo uključio u program, te rekao da ima problem sa kaznama.

Republika

Foto: TikTok.com, Instagram.com

Filip Car i Stefan Karić

Sinoć je Filip ponovo progovorio o kaznama, tokom "lajva" koji je na TikTok-u držao sa Stefanom Karićem. Stefan ga je upitao da li će skorije doći u Srbiju, na šta je on odgovorio:

- A brate, znaš ono... Nemam pojma... Sve zavisi da li ćemo biti još slobodni, pogotovo ona. Reći ću ti, imao sam malo neke probleme... Znaš da nisam dolazio u emisije... Jeb* ga, kad se glupiram svake sezone i onda mi je k*rac kriv kad izađem napolje, razumeš. Od kazni i svega - izjavio je Filip Car

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading