HITNO OGLAŠAVANJE SITE AHMIĆ! Evo šta je sada rekla o Aneli i Janjušu! Usijale se društvene mreže!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita tvrdi da je Aneli uprkos svemu zaljubljena u Marka, te i da iz tog razloga može da dozvoli sebi da mu pređe preko svega i svih svađa.

HITNO OGLAŠAVANJE SITE AHMIĆ! Evo šta je sada rekla o Aneli i Janjušu! Usijale se društvene mreže!

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić, kaže da joj je drago što se njenas sestra Aneli Ahmić i dalje drži dalje od Marka Janjuševića Janjuša, ali da se s druge strane boji da ona opet ne popusti pod naletom emocija. 

Sita tvrdi da je Aneli uprkos svemu zaljubljena u Marka, te i da iz tog razloga može da dozvoli sebi da mu pređe preko svega i svih svađa. 

- Aneli je zaljubljena u Marka, ali mi nije jasno kako za sada uspeva da se drži podalje od njega. To je odlična stvar, drago mi je što je tako, ali mi nije jasno zašto stalno gleda u njegovom pravcu sa nekom ljutnjom u pogledu... Kao da pokušava nešto da mu kaže, ali ne može. Bitno je da je sada sve kako treba, moja sestra ima podršku, samo je pitanje toga kako će u budućnosti da se razvija situacija - rekla je Sita za medije. 

Foto: youtube.com/TV1

Sita Ahmić

 

Podsećamo, na adresu Bele kuće stiglo je još jedno pismo Velikog šefa, a učesnici su dobili novu anketu i novi zadatak. Ovonedeljni vođa je pročitao ukućanima pismo, nakon čega su učesnici Elite odgovorili na današnji zadatak:

- Vreme je da čujemo ko po vama ima najmanje samopoštovanja osoba u "Eliti". Neka svako od vas ustane i kaže po tri učesnika koji imaju najmanje smaopoštovanja po njihovom mišljenju - glasilo je pismo.

Na red je došla Aneli Ahmić, koja je imala kratko izlaganje na ovu temu, a potom je glasala Bojana Pavlović, čije je obraćanje izazvalo totalnu pometnju u rijalitiju, a Aneli je skočila na nju besna kao ris, s obzirom da joj je spomenula ćerku, koju, kako Bojana tvrdi, koristi u Eliti:

Foto: tiktok.com/printscreen

Sita Ahmić

 

- Navešću Miljanu, ona nema poštovanja prema sebi u ljubavnim odnosima. Drugo mesto Matora i treće mesto Maja - rekla je Aneli.

- Ova trudnica nema samopoštovanja prema sebi jer je dozvolila da njen dečko je*e druge devojke u izolaciji. Nju ću navesti kao broj jedan, Aneli je broj dva, ona koristi samo svoje dete i izvlači se na njega kad joj je loše. Voliš da budeš Stanija, ali to malo teže. Ti ne poštuješ ni sebe ni svog partnera. Kao broj tri ću izabrati Anitu, ona se folira, prilagođava se Anđelu. On je neko ko manipuliše njom - rekla je Bojana.

- Ti si jedan monstrum kakvog ja nisam srela - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading