SITA SE OGLASILA PRED OKRŠAJ ANELI I ASMINA! Ocrnila bivšeg zeta javno, HAOS je već počeo!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starija Ahmićeva nije štedela reči o Asminu!

SITA SE OGLASILA PRED OKRŠAJ ANELI I ASMINA! Ocrnila bivšeg zeta javno, HAOS je već počeo!

Foto: youtube.com/TV1/pink

Televizija Pink zakazala je suočavanje bivših partnera Aneli Ahmić i Asmina Durdžića za večeras, sa početkom u 22 časa. Program će voditi Dušica Jakovljević, a sada se oglasila Aneline sestra Sita, koju raduje ovaj "obračun".

- Tako i treba da bude, trebalo je još davno da se desi to suočavanje. Očekujem da će se napokon pokazati koliki je on lažov i još jednom utvrditi da Aneli od prvog dana govori istinu. Svi smo svedoci njegovih gostovanja, oblizivanja, negledanja u oči i gubljenja u vlastitim lažima tokom davanja izjava - poručila je Sita za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/TV1

Sita čeka suočavanje Aneli i Asmina

Inače, Asmin je dobio pregršt poruka podrške, a svojim fanovima se obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram. Kako je otkrio, mnogi su ga posavetovali kako da se ponaša, a on je najavio da bi mogao i da napusti emisiju i to zbog voditeljke.

- Hvala svima što brinete i savetujete me, negoo, ne suočavam se ja sa Dušicom, nego sa Kanalnom (Aneli), tako da Dušica nema šta da priča - započeo je Asmin, pa dodao:

- Kao što sam rekao, ako ne budem mogao da vodim dijalog kao normalna osoba, ustanem i odem! Ako me Dušica bude prekidala, ustanem i odem, tako da... - poručio je Durždić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin je zapretio da će napustiti emisiju Dušice Jakovljević

Podsećanja radi, nedavno ne Aneli počela da doziva Asmina da uđe u "Elitu", nakon čega je Durdžić žestoko potkačio Marka Janjuševića Janjuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading