SITA SAHRANILA VEZU ANELI I JANJUŠA: Zauvek precrtala SKANDALOZNOG zeta, a sestru OCRNILA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićkina rođena sestra se oglasila nakon novog haosa u "Eliti"!

SITA SAHRANILA VEZU ANELI I JANJUŠA: Zauvek precrtala SKANDALOZNOG zeta, a sestru OCRNILA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Rano jutros došlo je do neviđenog haosa između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a obezbeđenje "Elite" moralo je da reaguje, kako ne bi došlo do fizičkog kontakta. Janjuš je ponovo doveo u pitanje poverenje u nju, više puta ju je nazvao folirantkinjom, a onda je došlo to teških i žestokih uvreda. Aneli je pljunula Janjuša i opsovala mu porodicu, nakon čega je on ušao u crveno.

Republika

Foto: Instagram.com, RTV Pink Printscreen

Haos Aneli i Janjuša

Ovim povodom se na društvenoj mreži Instagram oglasila Sita Ahmić, Anelina rođena sestra, koja je pobesnela. Kako kaže, više ne želi da čuje za Janjuša.

- Jadan on... Ne daj Bože da mi neko ikada pošalje nešto u kontekstu za njega, da on nju voli is lično... - napisala je Sita, pa dodala:

- Šta je sebi dozvolila i na koje grane se spustila, još mi do glave ne dolazi, sa kakvom ličnosti je ona, ispranog mozga i slepa - zaključila je Anelina starija sestra.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Site Ahmić

Podsetimo, Janjuš je jutros tokom žestokog sukoba izjavio i da je Asmin Durdžić za sve u pravu.

- Mrš, smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude, kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da me gleda, ti mene da izbacuješ iz paba - urlala je Aneli.

- Klošarko jedna najgora, razvaliću te ovde, smećarko jedna, sad smo završili zauvek. Sve je u pravu Asmin, sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde - odgovorio je Janjuš.

- Hoćeš i mog brata da razvališ, ološu neviđeni, boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek, da ovako nasrćeš na mene. Joj, šta mi radi čovek, ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading