JANJUŠ NEMA ŽIVA MIRA ZBOG ASMINA: Pomirio se sa Aneli, pa ne može da ga izbije iz glave! NE VERUJE SRCE PAMETI!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg košarkaša proganja misao da Ahmićeva ne može da uguši emocije prema ocu svog deteta.

JANJUŠ NEMA ŽIVA MIRA ZBOG ASMINA: Pomirio se sa Aneli, pa ne može da ga izbije iz glave! NE VERUJE SRCE PAMETI!

Foto: PRINTSKRIN

Susret Aneli Ahmić i Asmina Durdžića i dalje je predmet rasprava u Beloj kući, a Marko Janjušević Janjuš, koji se posle cele drame zbog koge ga je pojeo živi blam ipak rešio da se pomiri sa svojom rijaliti devojkom, ne može da prestane da sumnja u njena osećanja.

Naime, on joj je u više navrata prebacio da se ponaša kao da se nije ohladila od bivšeg partnera, pa svako malo ponovi da među njima i dalje "postoji nešto". 

Kada je Aneli dobila reč da progovori o celoj situaciji, voditelj Milan Milošević je prvo konstatovao kako ona sve vreme pokazuje da je žena mangup i da se bori za svoje dete.

- Boriću se do kraja za svoje dete. Tu sam gde jesam, hvala gledaocima. Ja sam ovde zbog sebe i svog deteta - ponovila je Aneli svoju priču s početka rijalitija, a Janjuš se osvrnuo na njen odnos sa bivšim partnerom sa kojim ima ćerku: 

- Govorio sam da tu nešto ima. Mislim da je naš odnos bio onakav zahvaljujući tvojoj situaciji. Mislim da nemaš emocije, ali nisi mi jasna!

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš raspravljaju o Asminu

Ahmićeva se na te njegove reči zgranula. 

- Kako mogu imati emocije prema tom čoveku - pitala je Aneli.

- Može da se ima, ne kažem da imaš - rekao je Janjuš i dalje ne skrivajući sumnju u sve moguće opcije. 

Inače, Aneli posle drame sa Asminom tvrdi da ga je ovaj put precrtala zasvagda:

Taj čovek za mene ne postoji, precrtan je. Ne želim nijedan njegov dinar, ne želim se dogovarati oko Nore. Nek' misli da Nora nije njegova i tako je bolje za oboje. Hvala Staniji što mi je otvorila oči. Možda bi još bili zajedno. Rešila sam ga se za sva vremena, to ću vam i dokazati. Neće imati više priliku da razgovara sa mnom!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading