ANELI SE JAVNO ZAHVALILA STANIJI: Starleta pobegla u Ameriku, evo kako će joj se Ahmićeva ODUŽITI!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš provalio da njegova rijaliti devojka ima cilj da dokaže Dovrojevićevoj sve Durdžićeve laži.

ANELI SE JAVNO ZAHVALILA STANIJI: Starleta pobegla u Ameriku, evo kako će joj se Ahmićeva ODUŽITI!

Foto: Ata Images

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić nakon nedavnog suočavanja sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem sa kojim je upala u žestoke rasprave u studiju TV Pinka, javno se zahvalila Staniji Dobrojević, koja je, zbog cele drame, pobegla u Ameriku sa svojom majkom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević uplovila u vezu sa Asminom pre početka "Elite"

Naime, Ahmićeva, koja je u rijaliti ušla kao ostavljena žena čije dete je zbog poznate starlete, kako je tada isticala, ostalo bez oca, sada je zahvalna Staniji što joj je otvorila oči po pitanju Asmina, te i ona iz solidarnosti želi nju da uveri u Durdžićeve navodne laži.

- Zašto zauvek ne precrtaš Asmina, koji ponižava majku svog deteta, kako bi se dodvorio Staniji - glasilo je pitanje koje je dobila Aneli za crnim stolom.

- Ne može te majka udaljiti od deteta, kakva god da je. Samo prilaženje njemu, bilo je dokazivanje njoj. Rekao je ne prilazi mi, skloni se. Tu je sve jasno, lik me laže u oči - odgovorila je Aneli.

- Oboje lažete u oči - dobacio je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić tvrdi da je zauvek precrtala Asmina

- Taj čovek za mene ne postoji, precrtan je. Ne želim nijedan njegov dinar, ne želim se dogovarati oko Nore. Nek' misli da Nora nije njegova i tako je bolje za oboje. Hvala Staniji što mi je otvorila oči. Možda bi još bili zajedno. Rešila sam ga se za sva vremena, to ću vam i dokazati. Neće imati više priliku da razgovara sa mnom - tvrdila je Aneli.

- Ono što je rekao Staniji, drži se toga i dan-danas. Čitao sam poruke, pričam činjenice. Napravio joj dete čovek, za kog ni ne zna kako se zove. Zove ga Žika, ja vičem Žika - ubacio se I Đedović.

- Hoće žena da dokaže da je lagao Staniju. Kome to hoćeš da dokažeš - nastavio je da dobacuje Janjuš.

- Imam pravo da kažem - odbrusila je Aneli.

- Onda jednom kažeš, ne ponavljaš se - zaključio je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading