JANJUŠ IDE NA SUD SA ASMINOM! Rešio da UNIŠTI Aneli i njenog bivšeg, pa joj BRUTALNO PONIZIO rođenu majku!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić dobila je salvu uvreda od strane Marka Janjuševića Janjuša.

JANJUŠ IDE NA SUD SA ASMINOM! Rešio da UNIŠTI Aneli i njenog bivšeg, pa joj BRUTALNO PONIZIO rođenu majku!

Foto: ST/Petar Divac, Facebook

U rijalitiju "Elita", večeras je došlo do žestoke svađe između Marka Janjuševića Janjuša i njegove devojke Aneli Ahmić. Tokom ovog incidenta, Janjuš je izneo pretnje Aneli i njenom bivšem suprugu Asmiru Durdžiću, ističući da će im naplatiti to što od njega prave rijaliti priču.

Situacija je eskalirala kada je Janjuš optužio Anelu da sa Asmirom pravi rijaliti priču na njegov račun. Očigledno iznerviran, Janjuš je istakao da neće dozvoliti da ga iskorišćavaju i da će reagovati na tu situaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

U vreloj raspravi, Janjuš je direktno uputio pretnje Aneli i Asmiru, naglašavajući da neće tolerisati njihovo ponašanje. Njegove reči su izazvale šok među ukućanima, a posebno kod Anele koja je bila vidno potresena.

- Veruj mi da ću vam naplatiti sve ovo, što te volim! To zapamti! Dobro! Zapamti šta sam ti rekao! Veruj mi! Ovo mi zapamti! Kad ti ja kažem! - zapretio je Janjuš. 

- Ili ćeš odlučiti da budeš sa mnom u odnosu kako ja kažem ili nećemo biti zajedno! Sve stvari sam radio zbog tebe! Mamu ti j*bem u p**ku! Neću da pričam... Sramota me je, brate! Sramota! - priča Janjušević. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Bitno je da govoriš da gledaju tvoji, pitaš li se nekad da li gledaju moji? U dosta stvari grešiš, kada si se ti obratila? Da li si se obratila? Histerišeš i družiš se sa Miljanom Kulić - nastavio je da govori Janjušević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading