SRAM TE BILO! NIJE TE BRIGA ZA UBIJENO DETE NEGO TRAŽIŠ PARE! Otac Dankinog ubice kuje plan da se dokopa novca POKOJNOG SINA!

Autor:

Hronika

06.06.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade je otkrio da mu stvari koje su bile izuzete na veštačenje još uvek nisu vraćene, uključujući motorne testere, noževe i cipele.

SRAM TE BILO! NIJE TE BRIGA ZA UBIJENO DETE NEGO TRAŽIŠ PARE! Otac Dankinog ubice kuje plan da se dokopa novca POKOJNOG SINA!

Foto: facebook

Rade Dragijević, otac prvooptuženog za ubistvo Danke Ilić, konačno je izašao iz pritvora i vratio se u porodični dom u selu Zlot. Međutim, njegov povratak nije protekao onako kako je očekivao. Trenutno se nalazi u domu u kom je nekada živeo sa sinovima i suprugom, ali je shvatio da su stvari potpuno drugačije. Kroz suze je izjavio da je "umro mi je sin, umrla mi žena, sin mi u zatvoru", izražavajući svoju duboku tugu i bol zbog gubitka.

Ne znam šta da mislim, šta da radim. Sedim i razmišljam šta se desilo. U zatvoru mi nije bilo loše, video sam u par navrata sina. Njemu je teško, ne govori ništa, ko zna šta se njemu vrzma u glav - dodao je Rade. 

Rade je istakao da se "drži nekako", ali da ga je sve što se dogodilo veoma poremetilo. Iako mu "u zatvoru nije bilo loše" jer je imao priliku da vidi svog sina, sada se suočava sa teškim emotivnim izazovima. Takođe, istakao je da mora da se suoči sa mnogim obavezama, uključujući i podizanje penzije radi plaćanja sahrane svog sina i supruge.

Moram neko da me odveze do Bora, da podignem penziju. Treba da se plati sahrana mog sina, i žene. Nisam išao na njihov grob jutros, rekli su mi da izbegavam neke naročite kontakte. Tada kada sam bio na sahrani,prvi put sam video grob svog sina - plačući priča Rade.

Rade je otkrio da mu stvari koje su bile izuzete na veštačenje još uvek nisu vraćene, uključujući motorne testere, noževe i cipele. Ovo dodatno pokazuje finansijske i emotivne teškoće sa kojima se suočava nakon tragedije. 

Stvari koje su uzete iz kuće još nam nisu vraćene. Ni motorne testere, ni noževi, cipele. Nadam se da će se sve ovo konačno završiti. Niko nije dolazio kod mene, bar za sada - ispričao je Rade, pokazujući na taj način i finansijske i emotivne teškoće sa kojima se suočava.

(Republika/Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading