POLICIJA OPKOLILA ZGRADU POKOJNOG TONIJA MONTANA: Procurili zastrašujući detalji, u četiri zida proživljavao PAKAO!

Autor:

Zabava

22.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni potresni detalji o poslednjim danima Tonija Montane.

POLICIJA OPKOLILA ZGRADU POKOJNOG TONIJA MONTANA: Procurili zastrašujući detalji, u četiri zida proživljavao PAKAO!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Danas je šokirala vest o smrti Velibora Miljkovića, poznatijeg kao Toni Montano, čije je telo pronađeno u stanu u Beogradu. Ovaj događaj je ostavio brojne komšije i prijatelje u neverici.

Prema rečima komšija, Velibor je nedavno prodao stan u Beogradu i planirao da se preseli u Leskovac, gde je posedovao porodičnu kuću. Ipak, čini se da je poslednje vreme bio psihički nestabilan, što je zabrinulo ljude oko njega.

- Dolazila je policija, forenzičari i hitna pomoć jer su ga zatekli na fotelji. Sestra od strica ga je zvala ali se nije javljao. Stan je prodao i trebalo je da se preseli u Leskovac jer tamo ima ogromnu porodičnu kuću. Videla sam ga pre par dana, došao je po stvari jer je krenuo da se iseli, izašao je sa nekim torbama. On nema nikog, otac i majka su mu umrli koji su bili divni ljudi. On u poslednje vreme psihički nije bio dobro. Do jednog perioda je bio super komšija, skroz okej, onda je malo psihički posrnuo, bolest je čudna stvar, pogotovo te vrste. Svi su njemu pomagali, nije bio usamljen sa te strane. Nekad je umeo da bude prek i prgav, ali verovatno zbog te samoće. Toni nije imao ljubav i pažnju i zbog toga nije bio psihički dobro poslednjih dana, samoća ga je ubila. Šteta, bio je velika zvezda i mogao je da ide u jednom lepom pravcu, ali je posrnuo - rekla je komšinica, dok je druga potvrdila da je dolazila policija:

- Njega ne poznajem lično, stara sam za druženje, ali smo ga ovde svi voleli. Komšinica mi je rekla da je ovde dolazila i policija - rekla je gospođa za Telegraf.

Toni Montano je svoju karijeru započeo kao pevač u bendu Rados Evrope koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član Partibrejkersa. Bend je prestao da postoji 1985. godine, a deo materijala se našao na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Milan

22.05.2024 20:30

Čovek sa jednom prepevanom pesmom ne moze da bude zvezda.Iskreno saučešće!

Odgovori 6 20
Sale

22.05.2024 22:25

Skoro sam puštao njegove pesme par sati ,ovde u Nemačkoj ,baš je bila dobra atmosfera.Neka počiva u miru "Toni Montano" ,bio je orginalan tip !

Odgovori 24 0
Ovdašnji

22.05.2024 23:36

E baš me zabole uvo za tog nekog Tonija Montana. Jedan narkoman manje.

Odgovori 1 52
Realno

24.05.2024 01:33

@Ovdašnji - pravi si moron !

Odgovori 16 2