JEZIV PRIZOR ISPRED STANA POKOJNOG TONIJA MONTANE! Ostavljena uznemirujuća poruka i UPOZORENJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Montano je iznenada preminuo, a evo šta smo danas zatekli ispred njegovog stana.

JEZIV PRIZOR ISPRED STANA POKOJNOG TONIJA MONTANE! Ostavljena uznemirujuća poruka i UPOZORENJE! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen

Toni Montano

 

 Muzičar Toni Montano preminuo je danas u 62. godini, prenosi Avala radio.

 

Toni Montano rođen je kao Velibor Miljković u Beogradu 1962. godine.

Upućena patrola koja je na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora inače estradnog umetnika poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana, gde su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo pomenutog Velibora.

Na lice mesta izašla ekipa je Hitne pomoći koja je konstatovala smrt.

"Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM", navodi se u saopštenju, prenosi "Kurir".

Mi smo posetili zgradu, u kojoj je pokojni Toni živeo, a ono što smo zatekli - ostavilo nas je bez teksta. Naime, pored upozorenja da je stan zapečaćen od strane pripadnika policija, takođe smo ugledali poruku, na kojoj mu je Anastasija ostavila svoj broj telefona, ne bi li je pozvao, s obzirom da je bio, kako je ona napisala nedostupan.

 

Toni Montano je svoju karijeru započeo kao pevač u bendu Rados Evrope koji je formiran 1979. godine. Kroz bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član Partibrejkersa. Bend je prestao da postoji 1985. godine, a deo materijala se našao na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

22.05.2024 20:54

Ovoj bulumenti diletanata ne trebaju ni talenat ni obrazovanje. Postanu poznati zbog necega a onda biraju profesiju. Jadna ova zemlja sta trpi. Oezvredise umetnost svojim "umetnickim stvaralastvom". Dno dna