SAČEKUŠA U CENTRU BORA! Dileri izvučeni iz auta, nađena im 100 grama kokaina!

Autor:

Hronika

22.05.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je došla do saznanja da osumnjičeni prevoze narkotike, te su ih zaustavili prilikom vožnje.

SAČEKUŠA U CENTRU BORA! Dileri izvučeni iz auta, nađena im 100 grama kokaina!

Foto: Shutterstock

Policija u Boru je sprovela akciju hapšenja osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni L.M. i Đ.B. su zaustavljeni u samom gradu Boru, u poprečnoj ulici u blizini centra, gde je prilikom pretresa njihovog vozila pronađeno ukupno 96,68 grama kokaina. Vrednost ove količine kokaina na crnom tržištu procenjuje se između 90 i 100 evra po gramu.

Policija je došla do saznanja da osumnjičeni prevoze narkotike, te su ih zaustavili prilikom vožnje. Prilikom pretresa vozila, pronađena su dva paketića sa 59,18 grama kokaina, kao i dodatnih 37,5 grama sakrivenih u metalnoj kutiji. Osim same droge, pronađene su i dve vagice za precizno merenje, sa tragovima kokaina.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo je zadržavanje osumnjičenih do 48 sati, ali se očekuje da će to zadržavanje biti produženo na maksimalni period od 30 dana. Očekuje se da će detaljni pravni postupak ove istrage razotkriti sve okolnosti ovog slučaja.

Ovo hapšenje predstavlja važan korak u suzbijanju krijumčarenja narkotika i pokazuje odlučnost policije u borbi protiv ilegalne trgovine drogom.

Podsećamo, danas je protiv okrivljenog N. D. (30) iz Skorenovca Više javno tužilaštvo u Pančevu Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu zbog postojanja opravdane sumnje da je 3. marta u 9.30, u stanu u kojem je živeo u Banatskom Brestovcu, u ul. Kutina 2, neovlašćeno radi prodaje držao u bubnju veš-mašine 164 grama opojne droge marihuane, upakovane u kesu i 133 paketića, zajedno sa tri semenke biljke kanabis i vagicom za precizno merenje.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading