ANELI PLJUNULA JANJUŠA, ON ZARĐAO OD BESA! Ahmićeva mu JEZIVO OPSOVALA porodicu, obezbeđenje HITNO SKOČILO na njega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić napravila je užasan potez prema Janjušu!

ANELI PLJUNULA JANJUŠA, ON ZARĐAO OD BESA! Ahmićeva mu JEZIVO OPSOVALA porodicu, obezbeđenje HITNO SKOČILO na njega! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Učesnici Elite Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš posvađali su se sinoć do te mere, da je obezbeđenje sve vreme moralo da im bude u blizini. Naime, u pitanje je opet dovedeno njeno poverenje i činjenica da je Janjuš više puta nazvao folirantkinjom, zbog čega je nastao karambol na imanju, pa su pljuštale i velike uvrede.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama koji je izazvao lavinu burnih reakcija, jeste kada je Aneli pljunula Janjuša i opsovala mu porodicu, što je njega dovelo do totalnog ludila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

- Mrš smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude, kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da me gleda, ti mene da izbacuješ iz paba - rekla je Aneli.

- Klošarko jedna najgore, razvaliću te ovde smećarko jedna, sad ste završili zauvek. Sve je u pravu Jasmin sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde - rekao je Janjuš.

- Oćeš i mog brata da razvališ ološu neviđeni, boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj šta mi radi čovek ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati - rekla je Aneli.

Foto: Instagram.com

Aneli AHmić pljunula Janjuša

 

- Šta je ona kriva meni nije jasno, što radi sve ovo - rekao je Đedović.

- Ja ne mogu ovo više izdržati, ovde sam radi svog deteta ali ne mogu više, obrukala sam se za čitav život sa njim, kako ću ići kući ovako -rekla je Aneli.

- Nisi se obrukala, ostala si dostojanstvena, samo se sad smiri, ostaću ja sa tobom večeras, spavaćemo zajedno - posavetovao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Asmin

13.05.2024 16:19

Idemo brate, da zajedno popljuckamo majku moje voljene kćerke.

Asmin

13.05.2024 16:19

Idemo brate, da zajedno popljuckamo majku moje voljene kćerke.