DAO BRDO PARA ZBOG MAJINOG PSIHIČKOG STANJA: Taki se oglasio posle rođendana, evo šta kaže o Krofaku i njegovoj porodici!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Marinković priznao da je potrošio mnogo više novca nego što se priča da bi ćerku psihički digao.

DAO BRDO PARA ZBOG MAJINOG PSIHIČKOG STANJA: Taki se oglasio posle rođendana, evo šta kaže o Krofaku i njegovoj porodici!

Foto: TV Pink/printscreen

Kraljica rijalitija Maja Marinković danas je u Beloj kući proslavila svoj 28. rođendan, a za veliku žurku kakva priliči njegovoj mezimici pobrinuo se otac učesnice "Elite" Radomir Marinković Taki.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković čitala čestitke i primala poklone ceo dan

On je otkrio koliko je novca uložio da sve bude na nivou i da malo psihički digne ćerku, pošto je primetio da u poslednje vreme ima oscilacije u raspoloženju.

- Sve je bilo gala kako i zaslužuje jedna kraljica rijalitija. Ja sam se baš potrudio da to sve bude kako ona zaslužuje, a i malo da joj dignem energiju, pošto je pala malo psihički - rekao je Taki za Pink.rs, pa priznao da je dao mnogo više para nego što se priča:

- Na celu organizaciju Majinog rođendana potrošio sam sigurno preko 3000 evra. Samo dekoracija je bila 300 evra, onda torte, pa ketering, svi oni parfemi... To je kad se sve sabere mnogo više od 2.500 hiljade, kako kažu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković ima podršku oca za svaku ljubavnu priču

On se, zatim, osvrnuo i na čestitke Krofakove porodice.

- Naravno da mi je drago, ja uvek glasam za ljubav, nemam ništa protiv tih ljudi i stvarno mi je puno srce kad vidim da je i ona srećna zbog svega toga - istakao je Mariković, pa negirao da je aludirao na Stanislava kada je poručio ćerki da će da otvori firmu na njeno ime:

 - Ne znam zašto nije smela da pročita taj deo čestitke, ja nisam ni znao da je on to rekao. Maja zaslužuje posle toliko godina rijalitija da ima neki svoj biznis tako da sam zbog toga odlučio da joj otvorim jednu firmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading