HITNO OGLAŠAVANJE MAJINE MAJKE: Stanislav čuo njen STRAŠNI SUD - posle ovih reči se SVE MENJA!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice "Elite" otkrila šta misli o novoj vezi svoje ćerke!

HITNO OGLAŠAVANJE MAJINE MAJKE: Stanislav čuo njen STRAŠNI SUD - posle ovih reči se SVE MENJA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Starleta Maja Marinković danas slavi 28. rođendan, a proslava je organizovana u "Dubiozi". Njen otac Taki Marinković potrudio se da sve bude gala, a Maju je dirnula njegova čestitki. Taki joj je otkrio da joj je kupio stan, kao i da joj je uplatio put na Kubu.

- Majo sine, ljubavi tatina, volim te najviše na svetu. Želim ti samo zdravlje, ti si bog i batina, princeza tatina. Uz tebe sam šta god da se desi, imaš porodicu, nemaš kome da se pravdaš. Uradila si sve zati što su obe strane tako htele, stan je kupljen i uplaćen ti je put na Kubu kad izađeš i zato napred do krune - pročitala je Maja Takijevu čestitku.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rođendan Maje Marinković

Međutim, Maja se iznenadila kad je pročitala čestiku od majke, koja joj je dala do znanja da ne podržava vezu sa Stanislavom Krofakom Panterom. Pantera je sve vreme bio pored Maje dok je čitala čestitke.

- Majo, budi mi vesela i hrabra, ti si moja neustrašiva devojka, zato je trebalo da ostaneš sama do kraja, molim te pripazi na ponašanje. Voli te mama - poručila je Majina majka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja čita čestitke

Maju su posebno obradovali pokloni i torta od Stanije Dobrojević.

- Jao, vidite što mi je Stanija poslala tortu, hvala mnogo, drugarice moja - rekla je Maja.

Inače, Taki nije štedeo dinara za ćerkin dan, ističući da je uložio oko 2.500 evra u pripremu ovog događaja. Pored posluženja, pripremio je i brojne poklone za Maju, a samo dekoracija ga je koštala oko 30 hiljada dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

22.05.2024 16:28

Volela bih da vidim kako bi izgledala i kako bi nosila stvari koje nisu luksizne a koje joj otac kupuje. Volela bih da vidim kako bi joj izgledao rodjendan da otac nije dao bogatsvo za hranu i poklone. Gde je podrska?!