LUNA ĐOGANI NAPUSTILA PORODIČNI DOM! Spakovala kofere nakon HAPŠENJA Marka Miljkovića, otkrivena LOKACIJA gde se nalazi (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Marko Miljković pušten iz pritvora, Luna Đogani je odlučila da se skloni iz Beograda!

LUNA ĐOGANI NAPUSTILA PORODIČNI DOM! Spakovala kofere nakon HAPŠENJA Marka Miljkovića, otkrivena LOKACIJA gde se nalazi (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon što je njen suprug, Marko Miljković, pušten iz pritvora, Luna Đogani je donela odluku da se privremeno skloni iz Beograda. Naime, Marko je nedavno proveo dva noći u pritvoru zbog sukoba sa komšijama, a tokom tog perioda, pobednica rijalitija "Zadruga" i pevačica se nije oglašavala za medije. Ipak, juče je iznenadila javnost objavom prve fotografije sa suprugom na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Luna i Marko se javili na Instagramu

Naime, kako se može videti u objavi koju je podelila sa svojim pratiocima, Luna je odlučila da spakuje kofere i otputuje u Borkovac kako bi se opustila, piše Informer. Na snimcima koje je objavila na Instagramu, može se videti kako uživa sa starijom ćerkom Mijom, dok Miljkovića nismo imali prilike da vidimo. Očigledno je da je Luna odlučila da se fokusira na porodični odmor i provede kvalitetno vreme sa svojom ćerkom.

Podsećanja radi, Marko Miljković je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira 13. maja, a 15. maja pušten je iz pritvora nakon šest sati saslušanja. Inače, Treće osnovno javno tužilaštvo se oglasilo juče nakon puštanja Miljkovića na slobodu.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je dana 15.05.2024. godine saslušao uhapšenog M.M. (rođen 1983. godine) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru koje je izvršio dana 13.05.2024. godine u prostorijama policijske stanice Novi Beograd u koje je doveden jer je prethodno narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu. Okrivljeni je izjavio da nije siguran da li su tačni navodi krivične prijave i da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Marko Miljković uhapšen nakon skandala sa komšijama

Nakon haosa, Marko i Luna su proslavili godišnjicu braka. Bivši rijaliti par uplovio je u bračne vode pre tri godine, tokom kojih su dobili ćerke Miju i Lanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading