JOVANA MISICA PODELILA RADOSNE VESTI: Bogdan i ona SLAVE, stižu najlepše ČESTITKE sa svih strana (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čestitaju lepom paru!

JOVANA MISICA PODELILA RADOSNE VESTI: Bogdan i ona SLAVE, stižu najlepše ČESTITKE sa svih strana (FOTO)

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević, poznatija kao Jovana misica, i njen partner, biznismen Bogdan Srejović, postali su jedan od omiljenih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova veza je veoma prisutna u medijima, a javnost sa nestrpljenjem prati svaki detalj iz njihovog zajedničkog života. 

Iako doziraju detalje svog odnosa koje dele sa javnošću, njihovi profili na društvenim mrežama obiluju zajedničkim slikama i snimcima koji svaki put oduševe zajedničke fanove. Naime, Srejović je nedavno proslavio rođendan, a pored najbližih prijatelja koji su sa njim slavili do ranih jutarnjih sati, tu je bila i Jovana, koja je svom izabraniku uputila javnu čestitku na Instagramu. Njih dvoje su blistali od sreće, što je oduševilo njihove pratioce na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović slave njegov rođendan

- Srećan rođendan, ljubavi moja - poručila je misica svom izabraniku uz snimak gde se vesele i nazdravljaju. 

Inače, Jovana i Bogdan ne kriju svoju ljubav, a interesantno je da je Jovana razvila prelep odnos i sa Bogdanovom ćerkom, koju je dobio u vezi sa manekenkom Zoranom Tasovac. Ovo pokazuje koliko je njihova veza duboka i da su spremni da se posvete i porodičnim odnosima, o čemu je bivša zadrugarka otvoreno govorila.

Republika

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - istakla je Ljubisavljevićeva za Republiku u emisiji "Lično sa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

18.05.2024 21:15

Zaista su lep par. Oni uvek blistaju. Tihi, jednostavni, skromni i nenametljivi.

Soja

19.05.2024 04:37

Posebno ona je tiha i nenametljiva, 😂. Radnica iz Zadruge😂

Odgovori 10 2
Stefinac

20.05.2024 08:44

Koja je ona dr...