MAJIN ROĐENDAN NIJE MOGAO DA PROĐE BEZ FILIPA CARA: Skakala od sreće kad je ugledala ovo iznenađenje, Krofak POTONUO (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.05.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva često ističe da se svojih Lemura ne odriče!

MAJIN ROĐENDAN NIJE MOGAO DA PROĐE BEZ FILIPA CARA: Skakala od sreće kad je ugledala ovo iznenađenje, Krofak POTONUO (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Učesnica "Elite" Maja Marinković, koja danas obležava 28. rođendan, ima slavlje u Beloj kući kakvo je samo mogla poželeti, a pošto je dobila poklone od porodice Stanislava Krofaka, laknulo joj je, jer je to znak da je ipak prihvaćena s njihove strane.

Međutim, ono što bi Krofaku moglo da bude neprihvatljivo je činjenica da se slavljenica posebno ozarila kada je videla čestitke od svojih fanova, pogotovo one iz vremena dok je bila u ljubavi sa Filipom Carem.

Maja i inače često ističe da se ona svojih Lemura ne odriče uprkos tome što nije uspela sa Filipom, koji se nedavno, zajedno sa pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić ostvrio u ulozi roditelja, kada je ona na svet donela njihovu ćerkicu.

Republika

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Maja Marinković se posebno obradovala iznenađenju koje su joj priredili Lemuri

Slavljenica je odlučila da rođendan proslavi punim plućima, dok su njeni prijatelji u Dubiozi doveli atmosferu do usijanja, te su zajedno sa njom u glas zapevali.

Posebno su je ispoštovali Slađa Blinda Poršelina, Lejdi Di, Nikola Lakić, Miljana Kulić, Sneža Kušadasi i Danka Grujić koji su sve vreme igrali i pevali, a na stolovima se moglo videti bogato posluženje. 

Mnoštvo poklona koje je dobila pokazuje takođe da se nije štedelo kada je organizacija rođendana u pitanju, pa slavljenica nema nijedan razlog da dozvoli da joj bilo šta pokvari rođendansko slavlje.

Republika

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Maja Marinković se ne odriče podrške koju je stekla dok je bila u vezi s Carem

Marinkovićeva je poznata po tome što voli da se oko nje diže prašina, pa nije isključeno da se namerno toliko obradovala i poletela do plafona kad je videla iznenađenje koje su joj priredili Lemuri za njen divan dan, kako bi zagolicala maštu nekima napolju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading