ĆERKA STANISLAVA KROFAKA ZAVRTELA RIJALITI: Opasno se poigrava sa Majom Marinković!

Autor:

Zadruga

23.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka je sve bacila u rebus novom objavom na njegovom profilu.

ĆERKA STANISLAVA KROFAKA ZAVRTELA RIJALITI: Opasno se poigrava sa Majom Marinković!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković, starleta i aktuelna učesnica "Elite", juče je roslavila svoj 28. rođendan u "Dubiozi". Porodica i fanovi organizovali su prava gala proslavu. Marinkovićeva je dobila pet torti, mnoštvo poklona, među kojima je i skupoceni sat, ali i čestitke.

Oglasila se i Vanesa Krofak, ćerka Stanislava Krofaka Pantere, koja ih je upozorila na odnose koji se snimaju.

- Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori - napisala je Vanesa, prenosi "Pink.rs".

Ipak, Vanesa redovno objavljuje Stanislavove snimke sa Majom, što sve baca u rebus, a gledaoci nisu sigurni koga Krofakova ćerka podržava i da li zapravo igra rijaliti, znajući da Stanislav neće biti u vezi sa Majom po izlasku iz rijalitija. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Maja je dobila čestitke i od oca Takija Marinkovića, ali i majka, koje nije podržala njenu vezu.

- Majo sine, ljubavi tatina, volim te najviše na svetu. Želim ti samo zdravlje, ti si bog i batina, princeza tatina. Uz tebe sam šta god da se desi, imaš porodicu, nemaš kome da se pravdaš. Uradila si sve zati što su obe strane tako htele, stan je kupljen i uplaćen ti je put na Kubu kad izađeš i zato napred do krune - pročitala je Maja Takijevu čestitku.

- Majo, budi mi vesela i hrabra, ti si moja neustrašiva devojka, zato je trebalo da ostaneš sama do kraja, molim te pripazi na ponašanje. Voli te mama - poručila je Majina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rebus

23.05.2024 11:51

Bravo Vanessa, skapirala si ovu igru, provokacije , lažne prijatelje i "dobronamerne" savete nečijih fanova i onih zaluđenih. To i jeste život rijalitija gde je svako svakome vuk a "plaćeni" igrači usmeravaju i menjaju tok tog života, udaraju na psihu ovih unutra i onih napolju. Novac za njih opravdava sve šta oni podlo rade i "savetuju",izvrću nečije reči a sretni su kad neko ne dobije istinsku informaciju od svojih najbližih kojima veruju. Tvoj otac nije dobio poruku od tebe preko Majine rođendanske čestitke a to ovima što ih ne vole daje mogućnost da još i dalje manipulišu i lažu. Portali imaju i dalje materijala za "istinu" , voditelji su već odavno smešni sa plitkim provokacijama i prikrivanjem onoga što znaju da je istina. Kažu da je Đedović navigator Aneline, Anitine i Mionine veze a Mića je baza gde se obrađuju i analizuju situacije i vrši obuka za dalj je dejstvo. Maja je tornado na kojeg ponekad pokvareni Ivan i žena mu (neprekidno se i na smenu vrte oko Maje i prisluškuju ) pokušavaju i kvarno da utiču a Đedović je bocka i ponekad malo skrene smer njenog kretanja. Lepog Maja ne šljivi a na njegove komentare samo šalje jsče munje. Tornado Maja gazi i mislim da se dosta igra sa glavnim bukačima namerno da bi rijaliti "gorio" Veza Maje i Stanislava trajat će dok njima bude lepo i zanimljivo a razdvojit će ih život u dva grada, Majina privrženost ocu i Stanislavova ljubav prema kćerci. Shvatila je Vanessa sve i sada se ona igra rijalitija sa svima a tako i treba. Ljubav kćeri i oca je neupitna i uvek treba da podrže jedno drugo. Bravo devojko, nema potrebe za vređanje, objavljuj samo lepe snimke, tvoj otac je samo zgodan, kulturan muškarac koji je imao i uvek će imati lepe devojke oko sebe, jednog dana će sa nekim osnivati i novu porodicu ali, on je zauvek tvoj tata.