NAKON ŽESTOKOG OKRŠAJA MAJE I STANISLAVA, USLEDILA ŠOK-BOMBA NJEGOVE ĆERKE: Krofaku stigla nova uputstva, da li će i ovo poslušati?!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka je poslala brutalnu poruku svom ocu, čeka se njegova reakcija.

NAKON ŽESTOKOG OKRŠAJA MAJE I STANISLAVA, USLEDILA ŠOK-BOMBA NJEGOVE ĆERKE: Krofaku stigla nova uputstva, da li će i ovo poslušati?!

Foto: TV Pink/printscreen

Ćerka Stanislava Krofaka Pantere poprilično je aktivna na očevom Instagram profilu i redovno objavljuje fotografije i snimke iz Elite, ali i odgovara na poruke fanova, kojih ima sve više.

Ona je otkrila da podržava svaki očev izbor, odnosno, da je uz njega i sada, kada je odlučio da uplovi u vezu sa Majom Marinković, inače suparnicom Mione Jovanović, njegove bivše devojke, koja je ušla u rijaliti i prevarila ga, a potom i ostavila zbog Nenada Aleksić Ša.

Međutim, njena praznična čestitka izazvala je totalnu pometnju, kada je zamerila ocu se*sualne odnose sa Majom, nakon čega je on odlučio to da obustavi, što je Marinkovićevoj teško palo, pa je njihova veza sada na klimavim nogama.

Iako je Stanislav zažalio što je maloletnoj ćerki ostavio Instagram profil, te je Vanesi poručio da se putem istog više ne oglašava, ona je ponovo objavila stori, uz važnu poruku za oca.

- Možeš i da pobediš, smeš i da izgubiš... Samo ne smeš da odustaneš - glasila je nova poruka na profilu Stanislava Krofaka, koju je podelila njegova ćerka Vanesa.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak Pantera

Vanesi svakodnevno stižu poruke i komentari na temu Stanislavovog učešća, koje je veoma zanimljivo, a ona redovno deli sa fanovima ono što joj ljudi privatno pišu, što dodatno izaziva reakcije, kako u samoj Eliti, tako i u spoljnom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading