STANISLAV ODVALIO MAJI ŠAMARČINU! Starleta počela da URLA iz petnih žila, pa mu ŽESTOKO ZAPRETILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se jedva suzdržala!

STANISLAV ODVALIO MAJI ŠAMARČINU! Starleta počela da URLA iz petnih žila, pa mu ŽESTOKO ZAPRETILA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Prošle noći Maja Marinković posvađala se sa svojim dečkom Stanislavom Krofakom Panterom, zbog čega je čak i briznula u plač. Maja i Stanislav neko vreme su vodili sukob u pabu, a kako je situacija izmakla kontroli, Pantera je Marinkovićevu hteo dozvati pameti, pa joj je poručio da je on došao u rijaliti kako bi se igrao. 

Maju je to isteralo iz takva, pa mu je zapretila da će uskoro upoznati prave čari njenog ponašanja, što smo imali prilike da vidimo i prethodnih sezona. Potom je Stanislav prišao Maji i zagrlio je, te joj je lupio šamar, ali je ona to shvatila kao predigru za vrelu akciju, jer je već poznato da Krofak voli jako i žestoko, što je i dokazao. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

- Ti si došao u rijaliti, dečko! - poručila je Maja. 

- Ja sam ovde ušao da se zaj*bavam! - rekao je Stanislav. 

- A ja sam tebi zaj*bancija? - uzviknula je Marinkovićeva. 

- Aha, ne čupaj me! 'Alo! Bože sačuvaj! Videćeš! Nisi ti upoznao još čari Maje Marinković - povikala je Maja, jer joj Krosak udario šamar kao predigru. 

- Evo, jedva čekam! - uzvratio je Stanislav. 

- Da ti napravim život u bajku! - poručila je Marinkovićeva. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak svađa

 

- Ja ćutim i trpim danima, a ti me stalno ponižavaš kao i ovi tvoji. Pričaš kako ne želiš da imamo se*s a tražiš mi oralni. Kakvo je tvoje ponašanje prema tebi, već danima si hladan prema meni. Nisi dobar čovek - nastavila je ona. 

- Ja sam tri dana bio u depresiji i ti meni još praviš dramu kako ti nisi srećna i samo mi praviš pritisak - dodao je Stanislav.

- Ti misliš da je meni lako, ako ne možeš da me prihvatiš takvu kakva jesam onda produži dalje. Ti mene gledaš samo kao objekat, odvratan si čovek - rekla je Maja.

- To uopšte nije tako, ja tebe gledam na najlepši mogući način sad samo preteruješ. Ajde lezi na mene, nemoj tako da plačeš - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trsha

13.05.2024 12:01

Ahaa covek "karakter", dao si cerki rec da neces imati odnose, a ONDA trazis O..S...?!? Nije sija nego vrat!!! Jos cupanje za kosu, ja sam "muskarcina" kao da smo u kamenom dobu,...fuj koje ponasanje, a napocetku si bio bas simpatican momak. E moja Majo, bezi nije Stanislav ono za sta se predstavljao, i izjava ako te udarim glava ce ti leteti na autoput,...mislim stvarno, koje su ovo pretnje!!!