ŠOK VESTI O BIVŠOJ ŽENI KROFAKA! Nakon snimka, otkriveni NOVI DETALJI, objavljeni i DOKAZI!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak ni ne sluti šta se napolju dešava.

ŠOK VESTI O BIVŠOJ ŽENI KROFAKA! Nakon snimka, otkriveni NOVI DETALJI, objavljeni i DOKAZI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na TikTok profilu nedavno se pojavio snimak bivše supruge Stanislava Krofaka, učesnika popularnog rijalitija "Elite". Mnogi korisnici ove društvene mreže su u komentarima primetili izvesne sličnosti između bivše supruge i Stanislavove bivše devojke Mione Jovanović, kako po izgledu, tako i po gestikulaciji tela.

Snimak bivše supruge Stanislava Krofaka izazvao je veliku pažnju na TikToku, gde su mnogi korisnici primetili njenu sličnost sa Stanislavovom bivšom devojkom, Mionom Jovanović. Mnogi su komentarisali kako su iznenađeni sličnošću između ove dve žene, kako fizički, tako i po načinu izražavanja i gestikulaciji tela.

 


Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju javnosti, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali.

- "Miona ista Stanislavova žena", "Da li je ova neka Miona sa Aliekspresa?", "Zašto ona liči ovoliko na Mionu?" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

Korisnici TikToka su primetili brojne sličnosti između bivše supruge Stanislava Krofaka i njegove bivše devojke Mione Jovanović. Mnogi su istakli kako su ove dve žene gotovo identične po izgledu, ali i po gestikulaciji tela i načinu izražavanja. Ova zapažanja su izazvala živahnu diskusiju među korisnicima ove društvene mreže.

Neki su čak komentarisali kako su zbunjeni sličnošću između bivše supruge i bivše devojke Stanislava Krofaka, ističući kako su ove sličnosti neverovatne.



Nakon što se snimak bivše supruge Stanislava Krofaka pojavio na TikToku, komentari korisnika ove društvene mreže su se samo nizali. Mnogi su izrazili iznenađenje i fascinaciju sličnostima između bivše supruge i bivše devojke ovog poznatog učesnika reality emisije "Elite".

U svakom slučaju, snimak bivše supruge Stanislava Krofaka je izazvao veliku pažnju javnosti i postao predmet živahne rasprave na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trsha

10.05.2024 13:02

Sta je ovo, svi bi da budu Maja!!! Mozete je voleti ili mrzeti, ali niko nije ravnodusan....Maki traje, i traje,... a vi je samo imitirajte!!!