ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO ELITU: Evo gde je UHVAĆEN učesnik rijalitija! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

20.05.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka tužila aktuelnog učesnika Elite!

ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO ELITU: Evo gde je UHVAĆEN učesnik rijalitija! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić prošle godine tužila je nekadašnjeg cimera Ivana Marinkovića zbog narušavanja njenog ugleda i časti, a danas je održano ročište u Prvom osnovom sudu u Katanićevoj. Ivan je u pratni obezbeđenja napustio "Elitu" i došao na suđenje, a pojavila se i Ana.

Ćurčićeva je bila vidno raspoložena, dok je Ivan bio nervozan i sve vreme pušio cigaretu dok je razgovarao sa svojim advokatom.

Podsećanja radi, Ivan i Ana su imali dva ročišta do sada, a on je pre jednog ocrnio Anu.

- Kada dođeš u ovakvu jednu instituciju gde se ozbiljne stvari dešavaju, a tu dolaziš sa ženom koja te tuži za neke potpune gluposti, sramota me je. Koliko znam ja danas neću ništa reči, danas će ona morati d aobjasni kako je to narušena njen ugled i čast. Trebaće da objasni kako sam ja to njoj narušio ugled i čast! Ja mislim da će sudija ovo da preinači u moju korist. Postoji snimak na Pinku gde ona meni prva govori svašta. Videću kako će danas ovo da funkcionie, pa ću podneti i ja. Daću svoj iskaz sada, ako ne bude bilo moguće daću sledeći put - rekao je tada Ivan, pa dodao:

- Što se pomirenja tiče, mislim da nema ništa od toga... Neću pružiti ruku tom ološu belosvetskom - zaključio je Marinković tada, a onda je progovorio i nakon suđenja:

- Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio reč prostitu** i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te reči. One su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile - rekao je Ivan posle prošlog ročišta, dok je Ana sa druge strane istakla da se rijaliti nastavio i posle rijalitija.

- Rijaliti je u toku. Ovde se i dalje nastavlja rijaliti. Nismo prihvatili pomirenje, održan je pretres, rekla sam šta sam imala da kažem. Da li je izgovoreno prostitut** ili imati inti*** odnose za novac to je jedna te ista stvar. Držim se onoga za šta sam ga tužila. Moralo je preko suda da se rešava - rekla je Ana Ćurčić tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MARIO SUPER

20.05.2024 23:24

Ova se sprema za ulazak,ili pred kraj ove sezone,a mislim 100% da ulazi u elitu 8. Poz.