CELA ŠVAJCARSKA NA NOGAMA! Nole stigao u Ženevu! U OVAKVOM stajlingu ga NIKO nije OČEKIVAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put će najbolji teniser sveta učestvovati na turniru iz serije 250.

CELA ŠVAJCARSKA NA NOGAMA! Nole stigao u Ženevu! U OVAKVOM stajlingu ga NIKO nije OČEKIVAO! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković stigao je u Švajcarsku, tačnije u Ženevu, gde će provesti narednih sedam dana pripremajući se za predstojeći grend slem - Rolan Garos.

Iako ove godine još uvek nije osvojio nijednu titulu, Nole je došao nasmejan i vedrog duha, spreman da udari poslednju glazuru pre nadmetanja na šljaci.

Novakov potez da nastupi na takmičenju nekoliko dana pre Otvorenog prvenstva Francuske izazvao je oprečne reakcije u "belom sportu". Dok neki sumnjaju u njegovu formu, drugi, poput pobednika mastersa u Rimu - Nemca Aleksandra Zvereva, veruju da će najupešniji teniser u istoriji biti na vrhuncu.

- Videćete, Novak će u Pariz doći u najboljoj formi. Tako je uvek. Rafa će igrati mnogo bolje nego u Madridu i Rimu, uveren sam u to. Kada su u pitanju Janik i Karlos, zavisi od njihovog zdravlja. Ako budu dobro, među najboljima su na svetu. Janikovo stanje se poboljšava, postavio je sliku kako trenira, tak da ga očekujem na terenu - rekao je osvajač Mastersa u Rimu.

Legendarni američki as Endi Rodik takođe je podržao Novakovu odluku, ističući da su mečevi potrebni čak i najboljem svih vremena.

- Ponekad vam je potrebno nekoliko "ponavljanja". Možete se osećati odlično na treningu, ali da ne možete da prenesete to na mečeve. Tako da mislim da je ovo pravi potez. Turnir u Ženevi je sigurno "uzbuđen" što su besplatno dobili priliku da ga imaju - istakao je Endi Rodik.

Nole je nasmejan u trenerci i naočarima izašao iz svog auta, pozdravljajući se sa obožavaocima koji su ga sačekali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading