EVO GDE NOVAK ĐOKOVIĆ SLAVI ROĐENDAN: Srpski as u sredu puni 37 godina, a s kim će se IZGRLITI je još uvek NEPOZNANICA

Autor:

Sport

20.05.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole nastavlja da pomera granice pod "stare dane".

EVO GDE NOVAK ĐOKOVIĆ SLAVI ROĐENDAN: Srpski as u sredu puni 37 godina, a s kim će se IZGRLITI je još uvek NEPOZNANICA

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković nastavlja da pomera granice, a sada će to uraditi u slavljeničkoj atmosferi. Najbolji teniser sveta napuniće u sredu 37 godina i tako "overiti titulu" koji je već preuzeo u aprilu. Naime, Nole je 7. parila imao 36 godina i 321 dan kada je započeo 419. nedelju na vrhu ATP liste, čime je postao najstariji igrač ikada koji je bio najbolji teniser na svetu.

On je tog dana pretekao Rodžera Federera na samom vrhu te liste, obarajući još jedan neverovatan rekord koji je do sada držao legendarni Švajcarac, te takvih gotovo da i nema više. Interesantno kako se sve okrenulo nakon što je gospođa na Vimbldonu pokazala prstom broj jedan, aludirajući na jedan poen koji je falio Rodžeru da osvoji turnir, a svima je poznato kakav je bio ishod tog meča, a i kako se kasnije razvijala situacija.

Međutim, u sredu će Novak ući u 38. godinu kao broj jedan i to na mestu gde su ga retko viđali, a ima veze upravo sa Federerom. Naime, Đoković čeka početak nastupa na ATP 250 turniru u Ženevi gde je bio slobodan u prvom kolu. Njemu će rival biti bolji iz današnjeg susreta koji će popodne odigrati njegov veliki prijatelj Endi Mari i Janik Hanfman. Upravo će neko od njih dvojice biti taj specijalni gost na proslavi rođendana sa kojim će se Đoković rukovati na terenu i izgrliti.

Nadamo se i koga će naš as poslati sa terena i proći u narednu rundu kako bi se što bolje spremio za Rolan Garos. Upravo to mu je i bio cilj kada se odlučio da zaigra na turniru u Švajcarskoj budući da se nije dovoljno naigrao na šljaci na mastersu u Rimu, a da je pre toga propustio masters u Madridu i rano ispao sa mastersa u Monte Karlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading