NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE SPREMAN ZA ROLAN GAROS: Nole ne želi da ide direktno iz Beograda u Pariz

Autor:

Sport

15.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta odlučio se na radikalan potez.

NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE SPREMAN ZA ROLAN GAROS: Nole ne želi da ide direktno iz Beograda u Pariz

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković igra sezonu za zaborav i toga je i sam svestan. Ispao je najbolji teniser sveta prerano u Rimu, nije igrao u Madridu, pre toga je eliminisan brzo u Monte Karlu, a nije se proslavio ni na američkoj turneji gde nije igrao u Majamiju, a na Indijan Velsu su ga munjevito poslali kući. Pritom nije imao uspeha ni na početku godine na omiljenom Australijan openu.

Međutim, sezona na betonu je prošla, a ona na šljaci se primiče kraju, a Novak i dalje nije odigrao puno mečeva. A Rolan Garos je tu, pa se Nole odlučio na radikalan potez kako bi proverio svoje sposobnosti pre nego što ode iz Beograda u Pariz. Njemu će usputna stanica možda biti Ženeva i turnir iz ATP 250 serije. Naime, švajcarski Blik piše da bi Srbin mogao da igra na tom turniru, a kao argumente navode to da je i dalje u potrazi za formom na šljaci, a Ženeva bi bila poslednji turnir pre Rolan Garosa. Blik navodi da bi glavna veza za specijalnu pozivnicu za Novaka mogao biti Rajner Šitler, suvlasnik turnira i dobar prijatelj Janka Tipsarevića. S obzirom na to da turnir deli tri vajld karte, postoji mogućnost da Novak dobije priliku da se takmiči u Ženevi.


Najveća prepreka za Novakov odlazak u Ženevu može biti to što je finale ovog turnira zakazano za 25. maj, samo dan pre početka Rolan Garosa. Ovo bi moglo da predstavlja logistički izazov za Đokovića i njegov tim. Pritom turnir nije nimalo naivan jer su učešće potvrdili Kasper Rud, Tejlor Fric, Ben Šelton, Tomi Pol, Nikolas Đari, Sebastijan Baez... Zato će Novak Đoković morati pažljivo da razmotri sve opcije i izazove pre nego što donese konačnu odluku o svom učešću na turniru u Ženevi, dok njegovi navijači i teniski svet sa nestrpljenjem iščekuju razvoj događaja uoči Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading