ODE RODŽER U ZABORAV! "NO1E" OBORIO JEDAN OD POSLEDNJIH FEDEREROVIH REKORDA: Godine mu ništa ne mogu!

Autor:

Sport

07.04.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednostavno najbolji ikada.

ODE RODŽER U ZABORAV! "NO1E" OBORIO JEDAN OD POSLEDNJIH FEDEREROVIH REKORDA: Godine mu ništa ne mogu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Novak Đoković je danas napunio 36 godina i 321 dan, čime je postao najstariji igrač ikada koji je bio na čelnoj poziciji ATP liste. Ovaj podvig omogućio mu je da pretekne Rodžera Federera na samom vrhu te liste, obarajući još jedan neverovatan rekord koji je do sada držao legendarni Švajcarac, te takvih gotovo da i nema više. Interesantno kako se sve okrenulo nakon što je gospođa na Vimbldonu pokazala prstom broj jedan, aludirajući na jedan poen koji je falio Rodžeru da osvoji turnir, a svima je poznato kakav je bio ishod tog meča, a i kako se kasnije razvijala situacija.

Srpski teniser trenutno trenira za turnir u Monte Karlu, a navijači sa nestrpljenjem prate svaki njegov korak od kako je stigao u Kneževinu. Njegovo učešće na ovom prestižnom takmičenju izaziva ogromno interesovanje, a očekivanja su visoka.

Podsetimo, Novak Đoković će biti slobodan u prvom kolu takmičenja u Monte Karlu, a potom će odmeriti snage sa boljim iz duela Romana Safjulina i jednog od kvalifikanata. Njegov povratak na teren očekuje se s velikim nestrpljenjem, posebno nakon neočekivanog poraza na Indijan Velsu i prekida saradnje s dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem.


Đoković je još jednom dokazao da su njegovom slučaju godine samo broj, a njegova posvećenost i strast prema tenisu ne jenjavaju ni u zrelijim godinama. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju njegov nastup na Monte Karlu Mastersu, gde ćemo imati priliku da se ponovo divimo njegovim majstorijama na teniskom terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading