BUGARIN ZABIO NOŽ U LEĐA DRUGARU ĐOKOVIĆU! Grigor Dimitrov šokirao priznanjem!

Autor: M. M.

Sport

02.04.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

BUGARIN ZABIO NOŽ U LEĐA DRUGARU ĐOKOVIĆU! Grigor Dimitrov šokirao priznanjem!

Foto: Srđan Stevanović

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, trenutno se suočava sa brojnim izazovima u svojoj karijeri. Razumljivo, ruku na srce, pošto uskoro puni 37 godina. Njegova forma je daleko od onog spektakularnog nivoa koji je pokazivao dok je razbijao rivale, što otvara prostor za igrače poput Janika Sinera, Grigora Dimitrova i drugih da preuzmu dominaciju na ATP turnirima.

Italijanski teniser Janik Siner iskoristio je pad forme Đokovića i pokazao impresivne rezultate na velikim turnirima. Sa druge strane, Grigor Dimitrov, poznat i kao naslednik Rodžera Federera, takođe je iskoristio priliku da ostvari zapažene rezultate na teniskoj sceni u poslednje vreme. Upravo su njih dvojica nedavno igrali finale mastersa u Majamiju, a titulu je odneo italijanski igrač.

Inače, Đoković i Bugarin Dimitrov su bliski prijatelji, a Grigor je nedavno otvoreno hvalio Federera, velikog Novakovog rivala, pa bi zbog toga moglo da dođe do zahlađenja odnosa sa Srbinom.

- Najteži rival protiv kojeg sam igrao na vrhuncu njegove igre bio je svakako Rodžer. Presmešno, zaista. Sećam se kako je bilo par puta na Vimbldonu, jednom sam hteo da propadnem u zemlju i nestanem. Ni protiv koga nisam imao takav osećaj, tako da će ostati na tome. Verovatno će on biti igrač protiv kog sam najviše propatio - rekao je Grigor Dimitrov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading