ĐOKOVIĆ BI ŽIVOT DAO NADALU: Novak šokirao NEVEROVATNOM ODLUKOM

Autor:

Sport

02.04.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ima ogromno poverenje u Španca.

ĐOKOVIĆ BI ŽIVOT DAO NADALU: Novak šokirao NEVEROVATNOM ODLUKOM

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Novak Đoković i Rafael Nadal odigrali su najviše međusobnih duela u istoriji tenisa i njihovo rivalstvo je jedno od najvećih koje je "beli sport" ikada video. Iako se često nisu slagali, Srbin i Španac se i te kako poštuju na terenu. Toliko da je Nole spreman da poveri svoj život Rafi.

Naime, odigrali su naš as i Nadala pregršti mečeva, Novak ima bolji međusobni skor, ali je zato Španac zasluženo nazvan kraljem šljake jer ga tu čak ni Đoković uglavnom ne može da pobedi. O tome najbolje svedoči 14 osvojenih Rolan Garosa, sa samo tri poraza i čak 112 pobeda. Zato ne čudi da Novak nije imao dilemu kada je trebalo da odgovori na zanimljivo pitanje "Kome biste poverili da igra za vaš život".

- Rafa Nadal na šljaci, to je jasno - rekao je bez razmišljanja Đoković.

 

 

Interesantno, sličan odgovor dali su i brojni drugi teniser, očigledno se vodeći istom logikom da Nadala malo ko može da pobedi na najsporijoj podlozi. To je za rukom retko polazili i Novak i Rodžeru Federeru. Jedino što bi bilo potrebno da to bude onaj stari Nadal, onaj koji je pre nekoliko godina harao šljakom i koji je osvajao veliku većinu turnira na zemljanoj podlozi koje je igrao.

S druge strane, pitanje je koga bi Nadal izabrao da igra u njegov život. Da li bi to bio Đoković, kao najbolji teniser današnjice a verovatno i u istoriji. Pretpostavljamo da bi to bili Novak na betonu na Australijan openu. Ili bi se Španac možda odlučio za Federera kao svog drugog najvećeg protivnika i to na travi Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading