ĐOKOVIĆ STIGAO U MONTE KARLO: Iznenadiće vas njegov sparing partner (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se novi Masters turnir.

ĐOKOVIĆ STIGAO U MONTE KARLO: Iznenadiće vas njegov sparing partner (VIDEO)

Foto: Twitter

Novak Đoković u Monte Karlu: Poslednje pripreme pred masters turnir

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Monte Karlo kako bi obavio poslednje pripreme pred početak jednog od svojih omiljenih masters turnira. U kompleksu u Kneževini, Novak je imao priliku da održi prvi trening na šljaci, uz interesantnog sparing partnera - sedmog tenisera sveta, danskog igrača Holgera Runea. Rune je isticao da mu je Novak bio veliki idol pre nego što su postali rivali na terenu.

Pripreme u Beogradu i nedostatak glavnog trenera


Pre dolaska u Monte Karlo, Novak se pripremao u Beogradu, trenirajući na Košutnjaku. Još uvek nije objavljeno ko će zameniti Gorana Ivaniševića, pa je moguće da će Novak nastupiti bez glavnog trenera. U odnosu na prošlu godinu, Đoković brani samo 50 bodova na ovom turniru, što smanjuje pritisak na njega. Međutim, s obzirom na to da ove sezone još uvek nije osvojio nijedan turnir, jasno je da će uložiti sve napore da to promeni. Inače, Novak nije doputovao sam - sa njim su tu i supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara.

Masters u Monte Karlu: Izazovi i očekivanja

Masters turnir u Monte Karlu održaće se od 7. aprila, a Novak Đoković se sprema da se suoči sa izazovima i visokim očekivanjima. Uzbuđenje među navijačima raste kako se turnir bliži, a Novakova posvećenost i želja za pobedom sigurno će preovladati i u ovim momentima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading