ĐOKOVIĆ KAO SAV NORMALAN SVET! Pika fudbal s klincima ispred zgrade i liže sladoled!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji snimljen u rodnom Beogradu.

ĐOKOVIĆ KAO SAV NORMALAN SVET! Pika fudbal s klincima ispred zgrade i liže sladoled!

Foto: prinskrin

Đoković

Pred nastavak sezone i turnire koji slede, najbolji teniser ikada Novak Đoković odlučio je da baterije napuni u prestonici Srbije. Đoković ovih dana uživa u Beogradu zajedno sa svojom porodicom. S obzirom na lepo vreme koje nas služi proteklih dana, Đoković je kao i ostali sugrađani izašao na ulice prestonice, te je uhvaćen kako uživa sa svojom decom ispred zgrade. Đoković je sa decom igrao fudbal i lizao sladoled, a srpskog asa u ovako opuštenom izdanju nismo previše puta viđali.

 

 


Đoković je tokom ovog perioda prepoznatljiv po svom opuštenom stavu i provođenju vremena sa porodicom, što je za mnoge bio neočekivan potez s obzirom na njegovu uobičajenu posvećenost treningu i takmičenjima. Međutim, očigledno je da Novak pronalazi ravnotežu između sportskih obaveza i privatnog života, što može imati pozitivan uticaj na njegove performanse na terenu.

 

 

Beograd je često omiljena destinacija sportista za odmor i pripreme pred velika takmičenja. Sa svojom bogatom istorijom, živopisnom kulturom i raznovrsnom ponudom aktivnosti, srpska prestonica pruža idealnu atmosferu za opuštanje i pripremu sportista za izazove koji ih očekuju na terenu.

Inače, ovog ponedeljka izašla je nova ATP lista na kojoj je Novak Đoković i dalje daleko ispred svih, ali mu najveća opasnost više nije Karlos Alkaraz, već Janik Siner. Italijan je sjajnim rezultatima i titulom u Majamiju uspeo da dođe do drugog mesta i trenutno ima 1.015 bodova manje od Novaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (1)

Loading
Mika

08.04.2024 10:07

Sve titule i sve pare ovog sveta ih neće izlečiti od kompleksa zvanog Beograd :)