NOVAK KONAČNO U BEOGRADU! Evo odakle je Đoković ZAPOČEO napad na titulu u Monte Karlu!

Autor:

Sport

26.03.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser priprema se za start sezone na najsporijoj podlozi.

NOVAK KONAČNO U BEOGRADU! Evo odakle je Đoković ZAPOČEO napad na titulu u Monte Karlu!

Foto: ATA Images

Posle propuštenog mastersa u Majamiju i rane eliminacije u Indijan Velsu, Novak Đoković se vratio u Srbiju, kako bi napunio baterije za početak sezone na šljaci.

Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" najpre je boravio na Kopaoniku, gde je vreme provodio skijajući se, da bi se potom vratio u srpsku prestonicu.

Nole je uveliko započeo sa pripremama pred prvi naredni turnir na kome će učestvovati, a to je Masters u Monte Karlu, koji se održava od šestog do 14. aprila.

Foto: ATA Images

 

U međuvremenu, Đoković je odlučio da "skokne" do Banovog brda i na terenu "Bezlajn" pored bazena na Košutnjaku provede današnje prepodne.

Pod nadzorom kuma Miljana Amanovića i bivšeg selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije, Nenada Zimonjića, Novak je odradio prvi trening u Košutnjaku, pokazavši da spremno dočekuje takmičenje na mastersu, koji je osvajao dva puta u karijeri.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Podsetimo, srpski as je sezonu počeo porazom u polufinalu Australijan opena od kasnijeg pobednika Janika Sinera iz Italije, a onda je eliminisan u trećem kolu prvog mastersa u sezoni, na Indijan Velsu od još jednog Italijana. Kvalifikant Luka Nardi bio je bolji od Đokovića, posle čega je Novak odlučio da završi američku turneju i preskoči Masters u Majamiju.

Sada ga čekaju izazovi na šljaci. Najpre Monte Karlo, pa Rolan Garos, a zatim i Olimpijske igre u Parizu, gde Đoković želi da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u bogatj kolekciji - zlato sa najvećeg sportskog planetarnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading