STIGLA POTVRDA! Novak posle Majamija UČESTVUJE na OVOM turniru! Tu su i Nadal, Alkaraz, Siner...

Autor:

Sport

12.03.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paklena konkurencija čeka najboljeg tenisera sveta.

STIGLA POTVRDA! Novak posle Majamija UČESTVUJE na OVOM turniru! Tu su i Nadal, Alkaraz, Siner...

Foto: printscreen/x.com

Posle neočekivanog poraza od 123. tenisera sveta Luke Nardija u Indijan Velsu, prvi reket sveta Novak Đoković se okreće narednom izazovu, a to je još jedan Masters u Majamiju.

Ipak, po završetku američke turneje, vodećeg tenisera ATP liste očekuje turniru u Monte Karlu, gde će takođe učestvovati!

Monte Karlo je prvi Masters na kojem će Novak Đoković započeti sezonu na šljaci. Turnir se održava od 6. do 14. aprila, a najbolji u istoriji je već najavio svoje učešće. Na posteru koji promoviše turnir, Nole zauzima dominantno mesto među osam glavnih favorita, pokazavši da je i dalje najveće ime na teniskoj sceni.

 

 

Na slici su još rekorder po broju titula Rafael Nadal iz Španije, njegov sunarodnik i najveći rival Srbina Karlos Alkaraz, potom veliki dužnik Janik Siner iz Italije, Rus Danil Medvedev...što samo govori da Đokovića čeka paklen put do titule.

 

Nadal je do sada osvojio rekordnih 11 titula u Monte Karlu, a navijači s nestrpljenjem očekuju njegov povratak na teren, budući da od prošlogodišnjeg Australijan opena i finala protiv Medvedeva, nije odigrao nijedan meč.

Pored njih, na posteru se ističu Rus Andrej Rubljov, Grk Stefanos Cicipas i Nemac Aleksander Zverev, olimpijski šampion iz Tokija.

Nema sumnje da će Đoković iz poslednjeg poraza koji je doživeo od "laki luzera" iz Italije izaći još jači, odnosno, da se u "njegovom" Monte Karlu može nadati osvajanju prvog trofeja na šljaci u novoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading