UPRKOS RANOJ ELIMINACIJI! Nole je ZARADIO poene, ali i ZNAČAJNU sumu u "kalifornijskoj pustinji"!

Autor:

Sport

12.03.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as doživeo šokantan poraz od mladog Italijana.

UPRKOS RANOJ ELIMINACIJI! Nole je ZARADIO poene, ali i ZNAČAJNU sumu u "kalifornijskoj pustinji"!

Foto: www.profimedia.rs

Malo ko je pretpostavljao da će Novak Đoković rano završiti ućešće na mastersu u Indijan Velsu, ali je srpski as eliminisan već u trećem kolu od "laki luzera" Luke Nardija.

Srbin je, podsetimo, bio slobodan u prvoj rundi, u drugoj je savladao Aleksandra Vukića iz Australije, da bi ga potom zaustavio 123. igrač ATP liste.

Ovaj 20-godišnji Italijan bio je bolji rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 6:3), ali će najbolji u istoriji "belog sporta" ipak napuniti džepove pre odlaska iz Kalifornije. 

Naime, Novak ne gubi bodove, jer ga nije bilo u Indijan Velsu od 2019. godine i sada će dodati 50 poena na svoj konto, pa bi mogao čak i da poveća razliku u odnosu na branioca titule Španca Karlosa Alkaraza, Italijana Janila Sinera i prošlogodišnjeg finaliste Rusa Danila Medvedeva, koji ga prate.

Istovremeno je Đoković inkasirao i 59.100 dolara, iako je to zaista malo u odnosu na svote koje inače zarađuje na turnirima. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Nardi

Novaka sada čeka teška odluka da li da nastupi u Majamiju koji počinje za nedelju dana. Prijavljen je, a verovatno će i igrati, što je najavio na konferenciji posle meča sa Nardijem.

Sasvim dovoljno vremena, imaće prvi reket sveta da se odmori i razmisli o greškama iz meča sa Nardijem pošto će i na Floridi biti slobodan u prvom kolu, pa ga tako prvi meč čeka možda tek za desetak dana.

Luka Nardi će u četvrtom kolu igrati protiv domaćeg predstavnika Amerikanca Tomija Pola koji je maksimalnim rezultatom dobio Francuza Iga Umbera s 2:0 (po setovima 6:4, 6:4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading