ACO PEJOVIĆ PROGOVORIO O NEVERSTVU! Evo da li je varao suprugu, pomenuo i kolegu Harisa Džinovića! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker se na ovu temu dugo nije oglašavao.

ACO PEJOVIĆ PROGOVORIO O NEVERSTVU! Evo da li je varao suprugu, pomenuo i kolegu Harisa Džinovića! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevač Aco Pejović kaže da priče koje kruže, da je varao svoju suprugu Biljanu nisu istinite i da je on čovek koji je posvećen porodici. On tvrdi da nema potrebu da bilo šta demantuje, ali da je sada rešio da prekine ćutnju na ovu temu. 

Mene te priče ne dotiču, bilo kakve objave o tme... Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše - rekao je pevač za emisiju "Eglam" i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare: "Mi se smejemo kući kad sedimo. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Aco Pejović

 

On je potom prokomentarisao i razvod svog kolege Harisa Džinovića, što mu je bilo isprva čudno da ga nije pozvao da kaže da ima probleme u braku, jer oduvek sve dele i razgovaraju o svemu. 

Foto: ATA Images

Haris Džinović

 

Nisam se čuo s njim i ne bih ulazio u tu priču, ja ga jako volim. Najbolje njih dvoje znaju šta je između. Žao mi je... Uvek sam tužan kad čujem da moji dragi prijatelji imaju takve situacije i da doživljavaju takve stvari, ali mislim da će to da se reši. Bogu se molim da se to sredi. Oni imaju divnu porodicu, svi su u toj kući divni ljudi, a ja niti sam čačkao, niti sam ulazio u to. Vidim da se po novinama štošta razmeće. Okrenem Harisa, ali nevezano za to, ako bude osetio potrebu da priča tu sam da ga saslušam i posavetujem – ako ne, ne - tvrdi Aca za E televiziju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading