ŽENA JE MISLILA DA ĆU DA UMREM! PIO SAM ALKOHOL, A IMAM ŠEĆER! Đani otkrio i da je morao da ode u bolnicu na hitan pregled!

Autor: M. V. - D. L.

Zabava

11.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker mogao sebi da ugrozi zdravlje!

ŽENA JE MISLILA DA ĆU DA UMREM! PIO SAM ALKOHOL, A IMAM ŠEĆER! Đani otkrio i da je morao da ode u bolnicu na hitan pregled!

Foto: DJANIMUSIC.OFFICIAL / TIKTOK

 Pevač Radiša Trajković Đani kaže da je jednom morao da ode u bolnicu da uradi sve preglede i kontrole jer se njegova supruga Slađana Trajković uplašila da ne umre! On je u emisiji "Razotkrivanje" na Republika TV ispričao kako je njegovoj supruzi jedna žena napravila haos u glavi jer on pije, a ima problem sa šećerom.

- Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem! Ja je pitam, šta se dešava, što se uspaničila, a ona mi je objasnila da joj je jedna žena u bolnici kad je išla da vadi silikone iz usana, rekla da ja ako imam šećer ne smem da okusim alkohol! Napunila joj je glavu ko zna čime sve! Slađa se uspaničila, počela je da mi priča da hitno odem da proveri sve u telu, tako da sam na kraju to i uradio - otkriva folker i dalje objašnjava kako se situacija smirila:

Foto: Instagram.com

Đani sa suprugom Slađom

 

- Kad sam joj pokazao da su svi rezultati dobri, žena mi se smirila. To i danas pamtim i prepričavam.

Inače, on je u emisiji ispričao i kako je prevario suprugu Slađu, odmah nakon što su stupili u brak.

Njih dvoje sedeli su u jednom restoranu dok je prolazila devojka koja se u tom trenutku javila pevaču koji je pozdravio. Slađa ga je odmah upitala otkud je poznaje.

- Ja kažem Slađi:"Ih, ljubavi, kad sam bio sa njom, pre petnaest godina. Pita me Slađa:"Pre koliko?" Ja kažem, ima petnaest godina sigurno, a Slađa me onda pita koliko smo mi u braku. Ja kažem sebi, jao Đani, sedi miran, budaletino - ispričao je najiskrenije popularni pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading