ŠOK! ĐANI PROGOVORIO O PREVARI: Priznao sam Slađi, bilo je to pre 15 godina...

Autor:

Zabava

10.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Radiša Trajković Đani otkrio je specijalno za emisiju "Razotkrivanje" kako se sam izleteo pred svojom ženom Slađanom Trajković i priznao da joj je bio neveran!

ŠOK! ĐANI PROGOVORIO O PREVARI: Priznao sam Slađi, bilo je to pre 15 godina...

Foto: ST/Nemanja Pančić

Njih dvoje sedeli su u jednom restoranu dok je prolazila jedna devojka koja se u tom trenutku javila pevaču koji je pozdravio. Slađa ga je odmah upitala otkud je poznaje.

- Ja kažem Slađi:"Ih, ljubavi, kad sam bio sa njom, pre petnaest godina. Pita me Slađa:"Pre koliko?" Ja kažem, ima petnaest godina sigurno, a Slađa me onda pita koliko smo mi u braku. Ja kažem sebi, jao Đani, sedi miran, budaletino - ispričao je najiskrenije popularni pevač.

Nakon toga, Đani je ispričao mnoge nepoznate detalje iz odnosa sa Slađom, komentarisao je mnoge kolege sa kojima se druži i opisao vreme kako je to nekada bilo kada su svi zajedno išli na nastupe u Evropu, gde su odlazili dan ranije i ostajali još dan nakon slavlja, samo da bi se družili.

Popularni pevač je u emisiji "Razotkrivanje" kod Milene Videnović, koju upravo možete da pogledate, odgovorio i kako gleda na komentare određenih kolega koji smatraju da je degutantno to što zbog bakšiša pije piće iz cipele.

- To iz cipele je bila šala, kao ono kad smo se vozili na viljuškaru. Drug meni kupio patike i kaže mi:"Tebra, ajde da sipamo pivo." I ja kažem:"Ajde familijo, nove patike." Mnogi bi voleli da piju iz patike i da zarade toliki bakšiš - rekao nam je Đani.

On nam je pričao i o svom odrastanju u Lipljanu kod Prištine, po prvi put pokazao fotografije kada je bio dete. Doneo je sliku sa kozom koju je čuvao kada je bio mali, pričao kako je zaradio svoj prvi novac. Pričao je i o životu u Frankfurtu, šta je tamo sve doživeo, o braku sa Slađanom Trajković, o deci, kolegama...Sve ovo možete pogledati večeras od 20h u emisiji "Razotkrivanje" kod Milene Videnović samo na Republika.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading