ŠOK! Dejanova devojka POKRIVENA tokom RAMAZANA: Otkrio kako se priprema za odlazak po KURAN!

Autor:

Zabava

10.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio je sve detalje!

ŠOK! Dejanova devojka POKRIVENA tokom RAMAZANA: Otkrio kako se priprema za odlazak po KURAN!

Foto: Shutterstock, youtube.com/Dejan Dragojevic, instagram

Dejan Dragojević, pobednik Zadruge 5 i novopečeni voditelj, priprema se za početak Ramazana. Kao vernik muslimanske veroispovesti, on se sa zalaskom sunca i večernjom molitvom priprema da uđe u sveti mesec posta, molitve, milosti i praštanja. Tokom Ramazana, Dejan planira da se uzdržava od jela, pića i telesnih zadovoljstava, s ciljem da izađe iz ovog meseca bolji i zdraviji, sa oproštenim greškama.

Foto: Youtube printscreen

Dejan Dragojević

 


Na svom Jutjub kanalu, Dejan je otkrio kako planira da ovaj Ramazan bude još stroži u odnosu na prethodne godine, ističući da neće se prejedati kao ranije. Takođe, istakao je da uživa u hrani, ali je odlučan da se pridržava posta. Iako je njegova devojka Jovana odlučila da ne posti, Dejan ističe da ne tera Jovanu da posti i da bude pokrivena, ali se šali na njen račun ističući da je odlučila da bude pokrivena tokom ovog meseca.

- Ovo je prvi put da smo Jovana i ja zajedno za vreme Ramazana. Ja uopšte ne teram Jovanu da posti i da bude pokrivena, ali ona je ipak odlučila da ovih tridesetak bude pokrivena. Pozdrav za mamu Marinu - našalio se Dejan i prasnuo u smeh.

Dejan je takođe istakao da ima prijatelje koji su nedavno prešli u islam, te da su zajedno sa njima radili dobra dela i raduju se dobrim delima. Takođe, planira da poseti Beograd kako bi kupio Kuran za njih, ističući važnost ove verske knjige.

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević Elita

 


Dejan je snimio svoj iftar, večernji obrok tokom islamskog meseca Ramazana, kao i druge aktivnosti vezane za islamsko proslavljanje i obeležavanje ovog meseca. Uprkos izazovima, Dejan se raduje predstojećem periodu i ističe važnost Ramazana u svojoj duhovnoj praksi.

Ukoliko želite da saznate više o Dejanovim pripremama za Ramazan i njegovim aktivnostima tokom ovog svetog meseca, možete pratiti njegov Jutjub kanal.

Dejan Dragojević se sa entuzijazmom priprema za Ramazan, ističući važnost posta, molitve i praštanja u islamskoj tradiciji. Kroz podršku prijateljima koji su prešli u islam, kao i kroz svoje lične pripreme i aktivnosti, Dejan pokazuje posvećenost duhovnom razvoju tokom ovog svetog meseca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đuka

10.03.2024 20:36

Momak iz Veternika u islamu ! Kako te nije sramota od brata i majke koja je rodila pravoslavca, ne Huseina ?