PRVO OGLAŠAVANJE DARKA FILIPOVIĆA NAKON TRAGEDIJE: Otkrio sve potresne detalje o devojci koja je nastradala kod Niša!

Autor:

Zabava

10.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Filipović otkrio sve detalje!

Poznati pevač Darko Filipović nedavno se oglasio za medije iz daleke Australije, gde je podelio tragičnu vest koja ga je duboko pogodila. Na društvenoj mreži Instagram, Darko je objavio oproštajnu poruku od mlade V.Š., koja je nedavno stradala u nesreći kod Niša.

Foto: ATA Images/G.G.

Darko Filipović

 

- To je dete mojih porodičnih prijatelja. Bila je jedno divno mlado stvorenje koje nije imalo nijednu mrlju u životu. Mnogo je volela moju ćerku a i moja ćerka nju. Divna porodica, divni ljudi i užasna tragedija. Nažalost, to je život - rekao je Filipović za Kurir, izražavajući svoje duboko saosećanje.


Mlada V.Š. imala je samo 23 godine i bila je puna života. Studirala je na FON-u, a prema rečima Darka Filipovića, bila je izuzetno draga i volela je njegovu ćerku. "Neverovatno dobra porodica, ali eto..." dodao je pevač, oslikavajući tešku situaciju koja je zadesila ovu mladu studentkinju.

 

 


Darko Filipović je takođe na svom Instagram profilu podelio potresnu poruku o preminuloj Vaidi. Njegova emotivna objava izazvala je veliki broj komentara sa izjavama saučešća. "Počivaj u miru... Putuj sa anđelima, Vaida. Bila mi je čast poznavati te", napisao je Filipović, pokazujući poštovanje prema mladoj devojci čija je smrt zatekla kako njega, tako i mnoge druge.

Darko Filipović je svojom iskrenom oproštajnom porukom još jednom pokazao svoju ljudskost i osećajnost, ističući važnost sećanja na divnu mladu studentkinju koja je prerano napustila ovaj svet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading