GLUMAC TUŽIO ĆERKU: Hoće da joj OTME kuću koju joj je PREPISAO!

Autor:

Zabava

10.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je naveo, živi na rubu egzistenciju.

GLUMAC TUŽIO ĆERKU: Hoće da joj OTME kuću koju joj je PREPISAO!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@dubrovackatelevizija

Opštinski sud u Dubrovniku odbio je tužbeni zahtev hrvatskog glumca Frane Perišina, koji je želeo da poništi Ugovor o darovanju sklopljen s ćerkom Anom za deo nekretnine u Cavtatu. Perišin je tvrdio da su se okolnosti života promenile nakon zaključenja ugovora, osiromašio je i nema sredstava za nužno izdržavanje.

Takođe, istakao je da je Pozorište Marina Držića prestalo da mu se plaća podstanarski stan nakon 40 godina, te da sada snosi trošak za stanarinu, uz plaćanje alimentacije svom maloletnom sinu.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@tevehr8988

Frane Perišin tužio ćerku

Perišin je naveo da se ne bi mogao izdržavati da nije dobio pozajmice od svoje partnerke, dok je ćerka istakla da nije lošeg imovinskog stanja, te da je suvlasnik nekoliko nekretnina. Sud je zaključio da Perišin ipak nije "pao u oskudicu", imajući u vidu njegove mesečne prihode, suvlasništvo nad nekretninom u Cavtatu, kao i nekretnine u Kaštel Kambelovcu i druge koje su u fazi prodaje. Takođe, sud se nije bavio Perišinovim navodno nemarnim ponašanjem, na koje ga je ćerka prozvala, smatrajući da su njegovi prihodi i imovina dovoljni za odbijanje zahteva.

Ovo nije prvi put da je splitski glumac Frane Perišin bio predmet sudskih postupaka. U oktobru prošle godine proglašen je krivim za pretnje, te je bio dužan da nadoknadi i sudske troškove bivšoj devojci Marti Žeguri i još troje ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading