SMRTNI SLUČAJ SLOMIO NAŠEG PEVAČA: Velika tragedija ga zavila u CRNO, potresan SNIMAK razara dušu (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna tragedija kida dušu na komade!

SMRTNI SLUČAJ SLOMIO NAŠEG PEVAČA: Velika tragedija ga zavila u CRNO, potresan SNIMAK razara dušu (VIDEO)

Foto: ATA Images/G.G.

Pevač Darko Filipović potresao se javnost najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je "okačio" potresan snimak devojke Vaide, koja je preminula, a nekadašnja "Zvezda Granda" se ovim putem oprostio od nje, uputivšu joj poruku koja razara dušu na komade.

- Počivaj u miru... Putuj sa anđelima, Vaida. Bila mi je čast poznavati te - napisao je Filipović, kojeg je vest o njenoj smrti zatekla u dalekoj Australiji.

 

 

Podsećanja radi, pevač Darko Filipović nedavno je doživeo životnu prekretnicu nakon što je saznao da ga je supruga Jasmina prevarila sa njegovim prijateljem, što je dovelo do razvoda braka nakon 12 godina. Međutim, uprkos emotivnoj turbulenciji, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je pronašao način da sebi obezbedi lep život.

Naime, tokom perioda pandemije, kada mnoge javne ličnosti nisu imale nastupe i nisu zarađivale, Darko je odlučio da uloži u nekretnine u Grčkoj, u mestu Perea u blizini Soluna. Kako je sam istakao, njegov prijatelj već poseduje nekretnine u toj regiji i savetovao ga je da je sada pravi trenutak za ulaganje, s obzirom na to da su cene nekretnina bile najniže u istoriji pre četiri godine.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko Filipović

Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste - rekao je Darko 2021. godine i dodao:

- Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - rekao je Darko jednom prilikom u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ninoslav Milenkovic

12.03.2024 14:24

Život je lep ali to sve zavisi od tebe, možda to nema veze sa ovim, ali to mi je prvo palo na pamet