RTS NJU SMATRA STRUČNOM DA OCENJUJE PEVAČE NA PZE?! Reperka koja peva o polnim organima, Breskvici dala nula poena! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnost žirija RTS za ,,Pesmu Evrovizije" doveden u pitanje, zbog reperke Sajsi MC koja peva na vrlo eksplicitan način!

RTS NJU SMATRA STRUČNOM DA OCENJUJE PEVAČE NA PZE?! Reperka koja peva o polnim organima, Breskvici dala nula poena! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Pre dve večeri se održalo finale ,,Pesme za Evroviziju", gde je stručni žiri i publika doneli odluku da će Srbiju na predstojećoj Evroviziji 2024. godine predstavljati pevačica Teya Dora. Dramatična situacija tokom finalne noći podgrejala je reperka Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC koja  Anđeli Ignjatović Breskvici nije dala nijedan poen, a po mišljenju javnosti ona je bila jedan od glavnih favorita, budući i da je dobila najveći broj glasova u finalnoj večeri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

 

Sajsi je u tom trenutku postala jedna od estradnih ličnosti koja neprestano trpi torturu na društvenim mrežama, a mnogi su smatrali da organizacija RTS nije smela sebi da dopusti da se u stručnom žiriju nađe jedna reperka. Na društvenoj mreži TikTok počeo je kružiti snimak spota Sajsi MC, u kojoj peva na vrlo eksplicitan način, po čemu je ona i poznata, budući da se bavi ,,tvrdim repom". 

- Stručni žiri RTS-a, pametnom dosta - glasi komentar u okviru Sajsinog spota. 

 

 

Javnost je šokirana, jer smatraju da je RTS napravio veliki kiks, što se Ivana našla u stručnom žiriju, smatrajući nju kao estradnu ličnost koja nije kompetentna za ovakav vid programa, zbog njenog oštrog jezika u pesmama. 

- Vau kakva noć! Hoću da istaknem samo lepe stvari. Svi takmičari bravoooooo! Ljudi, vi koji se ne bavite muzikom, niste upoznati koliko je performans zahtevan i svaki takmičar, ali baš svaki, zaslužuje trofej za trud koji je uložio u pesmu, nastup i sve ostalo. Nastupam 20 godina i znam koliko je to naporno uprkos ljubavi koju imam prema svojoj profesiji. Poena ipak nema dovoljno i bilo mi je (stvarno) jako teško da merim nečiji trud, ipak nijanse su morale da prave razlike. Svako od nas u žiriju je glasao kako je mislio i zato smo tako različiti bili, što ste i videli. O targetiranju mene i pozivanju na linč, neki drugi put. Savet da razmislite malo pre izrečenih uvreda.

Podsetimo, Žika Zana koji je Dušanu Kurtiću dao 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dori 12 poena.

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/RTS1

Anđela Ignjatović Breskvica i Sajsi MC Beovizija 2024

 

Inače, Ivana Rašić je pre nekoliko godina odjeknula na domaćoj sceni, sa vrlo tvrdim stilom repovanja, zbog čega je postala mnogima uzor. Radila je sa velikim imenima na domaćoj estradi, poput Jelene Karleuše, ali i sa mnogim drugim koleginicama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading