SKANDALOZNO! Snimak sa FINALNE NOĆI "Pesme za Evroviziju" šokirao sve, Kristina Radenković UMEŠANA u AFERU!

Autor:

Zabava

04.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok snimak sa finalne noći ,,Pesme za Evroviziju" kruži internetom.

SKANDALOZNO! Snimak sa FINALNE NOĆI "Pesme za Evroviziju" šokirao sve, Kristina Radenković UMEŠANA u AFERU!

Foto: RTS Printscreen

Finalno veče "Pesme za Evroviziju" održano je 2. marta, a pobedu je odnela Teya Dora koja se predstavila numerom "Ramonda". Nakon trijumfa na takmičenju, pojavio se snimak na platformi "Iks" koji je munjevitom brzinom počeo da se širi društvenim mrežama.

Na snimku se vidi Đorđe Ćulafić Džorži koji je prokomentarisao da će voditelja Stefana Popovića povesti sa sobom u Malme na Evroviziju. Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, posebno zbog najave da će popularni voditelj Kristina Radenković biti deo delegacije koja će predstavljati Srbiju na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Foto: RTS Printscreen

Kristina Radenković

 


Ubrzo nakon toga, kadar se promenio na takmičarku Miru Maletković M.ire, koja je iznela svoje planove za put u Malme. Tokom razgovora, ona je izjavila da će povesti Stefana, ali i Kristinu, na šta je voditeljka odgovorila na šaljiv način. Ova izmena dijaloga izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali i analizirali ovu situaciju.

- Veruj mi - nećeš... Imaš koga pre da vodiš.

 

 


Komentari ispod objave snimka bili su raznovrsni, sa izraženim stavovima o izjavi takmičarke i voditeljke. "Recite mi da je ovo van konteksta", "Kako je samo neprofesionalna", "Neprofesionalizam na nivou" samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave.

Ovaj snimak je, dakle, izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a javnost je aktivno komentarisala i analizirala izjave u njemu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading