LENU KOVAČEVIĆ ZBOG STAJLINGA UPOREĐUJU SA MURATOM: Na Pesmi za Evroviziju se pojavila u HIT izdanju, javnost ne prestaje da bruji (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale zbog naše pevačice i turbana koji je ponela na sceni!

LENU KOVAČEVIĆ ZBOG STAJLINGA UPOREĐUJU SA MURATOM: Na Pesmi za Evroviziju se pojavila u HIT izdanju, javnost ne prestaje da bruji (FOTO)

Foto: RTS, Youtube/ klosijander

Pevačica Lena Kovačević privukla je veliku pažnju gledalaca "Pesme za Evroviziju" svojom izvedbom numere "Zovi me Lena" i posebnim stajlingom koji je nosila na sceni. Njen izgled, sa turbanom na glavi, izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, gde su je mnogi upoređivali sa Zumbul-agom, carem Muratom, Sekom Aleksić, pa čak i likom iz serijala o Hariju Poteru.

Međutim, nakon što je postala viralna zbog svog stajlinga, Kovačevićeva se oglasila povodom šaljivih komentara. Istakla je da, iako ne koristi Tviter, videla je mnoge komentare i da je nasmejali.

Ne koristim Tviter, ali naravno da sam puno toga videla. Istinski volim ljude i ne zameram, naprotiv, nasmejali su me komentari. Moji prijatelji znaju da se najčešće i sama šalim na svoj račun, po tome me znaju. Svakako, da nisam želela ovakav kostim, ne bih ga birala, nisam to uradila nesvesno, želela sam nešto teatralnije, pozorišnije i to smo dobili - zaključila je Lena, preneo je Blic.

Inače, Lena je takođe istakla da je kompoziciju "Zovi me Lena" posvetila nedavno preminuloj majci Nadi, dodajući emotivnu notu svojoj izvedbi. Ona je otkrila kako je smogla snage da izađe na binu kako bi pevala nakon porodične tragedije.

Za mene je lično pobeda što sam se našla na sceni i u društvu nakon jako teškog perioda koji i dalje traje. Moja pesma je posvecena mojoj majci za koju pevam i njeno prisustvo sam zaista osetila i na sceni. Zahvalna sam Darku Dimitrovu koji me je ohrabrio da u tim specijalnim uslovima nastavim i da nađemo način da ispričamo moje emocije - poručila je Lena.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lena Kovačević Pesma za Evroviziju 2024

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vatrogasac

05.03.2024 10:12

Neukusno. Zašto preterivati, zar nije dovoljno što si lepa, obrazovana i što te Bog nagradio anđeoskim glasom. Na kraju ćerka si jednog od najpopularniji Srba u poslednjih 125 godina. Čemu turčenje?