EFES U PROBLEMU! Sjajna VEST za Partizan - Amerikanac PRESKOČIO trening!

Autor:

Sport

28.02.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra turskog tima umnogome zavisi od njega.

EFES U PROBLEMU! Sjajna VEST za Partizan - Amerikanac PRESKOČIO trening!

Foto: Starsport

Košarkaši Anadolu Efesa su u sredu uveče odradili poslednji trening pred meč sa Partizanom, ali bez prisustva jednog od najboljih igrača - Vila Klajburna.

Amerikanac, koji uz Šejna Larkina važi za najboljeg igrača bivšeg šampiona Evrope, napustio je trening pre ostalih i odvezao se taksijem ka hotelu, ostavljajući otvoreno pitanje njegovog eventualnog učešća na utakmici.

Ovo je situacija koja je svakako privukla pažnju, a ostaje da se vidi da li će Klajburn biti spreman za meč koji obe ekipe doživljavaju kao od velikog značaja u borbi za mesto koje vodi u plej-in.

Republika

Foto: Starsport

Vil Klajburn

Predstojeći duel između Partizana i Efesa ima posebnu težinu, s obzirom na značaj utakmice za obe ekipe. Timovi iz Humske i Istanbula se grčevito bore za poziciju koja bi im omogućila plasman u plej-in, pa se očekuje da će duel biti veoma uzbudljiv i neizvestan.

Klajburn je jedina briga u Efesu, dok kod Partizana vlada neizvesnost oko učešća Džejmsa Nanelija i Tristana Vučkevića koji nisu trenirali u sredu. Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je da će odluku o njihovom učešću doneti na dan utakmice, dodatno zabrinuvši sve navijače crno-belih.

Partizan je trenutno na 11. mestu Evroligine tabele, sa bilansom od 12 pobeda i 14 poraza, dok turska ekipa zauzima 14. mesto sa 11 trijumfa i 15 neuspeha.

Utakmica u Areni počinje u četvrtak od 20 časova i 30 minuta, a sva dešavanja pratite uživo na lajv blogu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading