NIKAD NIJE VIDEO TAKO NEŠTO! Najveća zvezda Efesa OPČINJENA atmosferom u Areni!

Autor:

Sport

28.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efes gostuje Partizanu u 27. kolu Evrolige.

NIKAD NIJE VIDEO TAKO NEŠTO! Najveća zvezda Efesa OPČINJENA atmosferom u Areni!

Foto: Starsport

Uoči ovog susreta, Šejn Larkin je izrazio svoje oduševljenje navijačima crno-belih, ističući da nikada nije doživeo takvu strast i podršku sa tribina.

U izjavi za portal "Basketball Sphere", Amerikanac je otkrio koliko se pribojava atmosfere koja vlada pred grobarima.

- Nikad nisam igrao u dvorani gde 15, 20, 22 hiljade navijača stoji, peva, skače i vrišti sat ipo vremena. To je jednostavno drugačiji nivo privrženosti klubu - rekao je Larkin između ostalog u intervjuu za ovaj portal.

Foto: Tanjug/AP

Šejn Larkin

Partizan sa skorom od 12 pobeda i 14 poraza dočekuje Anadolu Efes koji ima skor od 11 pobeda i 15 poraza.

Ovi podaci ukazuju na izuzetno zanimljiv duel, gde će se oba tima boriti za svaki poen kako bi ostvarili pobedu. Očekuje nas veoma uzbudljiva košarkaška predstava, a početak meča zakazan je za 20:30.

Kao i u prethodnim mečevima, kada igraju crno-beli, Arena će biti ispunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera će sigurno biti na nivou koji će dodatno začiniti ovaj neizvestan susret.

Grobari već s nestrpljenjem iščekuju ovaj duel, svesni važnosti utakmice i potencijalnog uticaja koji mogu imati na plasman njihovog omiljenog tima u daljem takmičenju Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading