NEK SE SPREME TURCI! Košarkaš Partizana poslao BRUTALNU PORUKU igračima Efesa! Žoc gledao u ČUDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalni potezi na treningu crno-belih.

NEK SE SPREME TURCI! Košarkaš Partizana poslao BRUTALNU PORUKU igračima Efesa! Žoc gledao u ČUDU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 dočekuju Efes u 27. kolu Evrolige, a pobeda je imperativ kluba iz Humske, kako bi sačuvao šanse za plasman u plej-in najelitnijeg evropskog takmičenja.

Odradili su izabranici Željka Obradovića još jedan trening pred sutrašnji meč u Areni, na kome je izuzetno bio raspoložen Danilo Anđušić.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa poslednjeg treniranja, u kome je glevnu reč vodio zamenik kapitena Kevina Pantera.

Naime, Anđušić je uspeo da pogodi zaredom čak sedam trojki zaredom, što je mnoge ostavilo u čudu, pa i trenera Obradovića, koji je s gledao s nevericom.

Na kraju je čestitao svom pulenu na fenomenalnom šutiranju, pa očekuje da Danilo isto ponovi i na utakmici protiv tima iz Istanbula. 

Sigurno da će ovakvo izdanje Anđušića biti preko potrebno Partizanu u četvrtak, ali i u nastavku sezone, gde crno-beli vode grčevitu borbu za osvajanje drugog mesta u AdmiralBet ABA ligi.

Podsetimo, "parni valjak" je trenutno na 11. mestu u Evroligi sa skorom od 12 pobeda i 14 poraza, pa mu slede veliki izazovi do ulaska u Top 8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading