VELIKI PROBLEM ZA OBRADOVIĆA: Dva bitna igrača propuštaju meč sa Efesom?!

Autor: P. Z.

Sport

28.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez njih u timu, šanse crno-belih bile bi značajno smanjene.

VELIKI PROBLEM ZA OBRADOVIĆA: Dva bitna igrača propuštaju meč sa Efesom?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Efesa, u okviru 27. kola regularnog dela sezone Evrolige.

Uoči duela sa Turcima, strateg crno-belih Željko Obradović otkrio je da su dvojica igrača pod upitnikom za taj meč.

Džejms Naneli ima problem sa ramenom. To je nešto što mu se desilo na finalu Kupa. Nije trenirao ni Tristan Vukčević, osetio je bol u kolenu. Videćemo sutra i odlučićemo - rekao je najtrofejniji evropski trener.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Potom je izneo svoja očekivanja od same utakmice.

- Igramo protiv tima koji je sa novim trenerom i imali su odlične rezultate u poslednje vreme, osim tog finala Kupa koje su izgubili od Fenerbahčea. Evidentno je da su neki igrači dobili nove uloge, čovek koji je glavni trener dugo je bio asistent i veruje igračima koji su dugo tu. U odnosu na našu prvu utakmicu, roster je promenjen jer su se neki oporavili, igraju dobro. Za nas je važno da smo uspeli da okupimo određeni broj igrača u nedelju, da su se reprezentativci Srbije priključili danas, Aleksa, Ognjen i Balša. Da iskoristim priliku da čestitam njima i reprezentaciji na veoma važnim pobedama u kvalifikacijama. Odradili su taj jedan trening - dodao je popularni Žoc.

Potom je pozvao navijače da u što većem broju dođu u Arenu.

Navijači Partizana su poznati po tome da uvek daju ogromnu podršku igračima i svima nama koji smo ovde. Samo moram da ih zamolim da bude najbitnije podrška timu i igračima, da probamo iz te energije, iz toga što daju timu da dođemo do dobrog rezultata.

Republika

Foto: Starsport

Grobari

Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni. Dolaziće novi ljudi. Neki će da odlaze, neki će da budu tu. Ali, ono što je snaga Partizana su ti ljudi. Ako to nekome nije jasno već do sada, ovo je prilika da se kaže. Svi smo mi zamenjivi, klub će postojati bez nas, ali su oni snaga zbog kojih postoji Partizan. Najbolji su navijači na svetu - poručio je Obradović.

Do kraja regularnog dela sezone Evrolige ostalo je još osam kola, a trenutno se i Partizan i Efes nalaze ispod crte za plasman čak i u plej-in. "Parni valjak" je 11. na tabeli sa skorom 12-14, dok tim iz Istanbula ima učinak 11-15, kao i još tri ekipe koje se nalaze od 12. do 15. mesta.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, Partizan ni prošle sezone nije bio u sjajnoj poziciji uoči duela sa Efesom u Areni, ali je trojkom Džejmsa Nanelija u poslednjim trenucima došao do pobede, koja je pokrenula mašineriju. Posle toga, crno-beli su došli do četvrtfinala Evrolige, gde su prokockali dva brejka prednosi u seriji sa Realom, koji se kasnije i popeo na krov Starog kontinenta.

Sa druge strane, izabranici Željka Obradovića su uspeli da prekinu post i da posle deset godina ponovo pokore region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading