KVARTET NOVAJLIJA JE ZA SADA PROMOVISAN: Prolećna premijera je "odmah iza ugla"!

Autor:

Sport

28.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do vikenda će verovatno biti poznata imena svih zimskih pojačanja.

KVARTET NOVAJLIJA JE ZA SADA PROMOVISAN: Prolećna premijera je "odmah iza ugla"!

Foto: FK Šušnjar

Fudbalskom klubu Šušnjar prošle sezone plasman u Srpsku ligu Beograd izmakao je za samo četiri boda, u aktuelnoj trci za najviši plasman, ekipa se takođe nalazi u samom vrhu tabele.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na deobi četvrte pozicije sa bodovnim saldom na koti 27, što je za dva manje u odnosu na baraž mesto, odnosno četiri u odnosu na direktan plasman u viši rang, lider je na šest bodova prednosti. Uprava kluba tokom zimske pauze radila je na jačanju igračkog kadra i za sada su zvanično potvrđena četiri pojačanja. 

Prvi promovisani novajlija je Igor "Giga" Stojanović, momak rođen 1933. godine podno Šar-planine u Prizrednu, svoje prve fudbalske korake napravio je u Lazarevcu gde je prošao kompletnu fudbalsku školu Kolubare, dok je u dva navrata nastupio i za prvi tim. Kroz karijeri je igrao za Turbinu, ATSV Salzbrug, Borac iz Lazarevca i Radnički Rudovci, odakle i stiže u Šušnjar. Stojanović igra na poziciji centralnog i zadnjeg veznog, a pored fudbalske "magije" poseduje i pobednički mentalitet. 

Nakon Stojanovića predstavljen je Andreja Stojković, fudbaler koji igra na mestu krilnog napadača, ali se dobro snalazi i na poziciji centarfora. Prošao je školu Kolubare, dok je seniorske minute "okusio" u Borcu iz Lazarevca, kasnije je nosio dres Radničkog iz Pirota, Sloge iz Kraljeva i Napretka iz Medoševca, gde je imao poslednji angažman. 

Serija novajlija nastavljena je promocijom Vojina Krće koji se "školovao" u redovima Lokomotive iz Beograda, kasnije je igrao za FAP iz Priboja, Rela iz Vrnjačke Banje i PKB, odakle stiže u Šušnjar. Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji centralnog veznog, ali i na krilu. 

Za sada poslednji zimski promovisani novajlija je Vladimir Bošković, koji je nakon mlađih kategorija Železničara iz Lajkovca već sa 15 godina zadužio dres OFK Beograda, gde je proveo sledeće dve godine. U dosadašnjoj karijeri popularni "Bole" je igrao za Crvenu zvezdu, Grafičar, Spartak iz Subotice, OFK Bačku, Budućnost Krušik i Lajkovac, odakle stiže.

Predstojećeg vikenda sastav Šušnjara očekuje prolećna premijera na gostovanju OFK Mladenovcu, a do tada će sigurno uprava završiti posao oko promocije novajlija, ako ih ima još. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading