RASTANAK U ZALOG ZA ISKORAK U KARIJERI: O ovom momku će se ubrzo sigurno pričati i na superligaškim terenima!

Autor:

Sport

28.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđa mu se blistava karijera.

RASTANAK U ZALOG ZA ISKORAK U KARIJERI: O ovom momku će se ubrzo sigurno pričati i na superligaškim terenima!

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Rezultati tokom jesenjeg dela prvenstva Vojvođanske lige Jug su takvi da je već sada poznato da će se za prva dva mesta (koja daju šansu za viši rang), boriti tri kluba u nastavku sezone.

Republika

Tim iz Divoša trenutno drži lidersku poziciju sa 37 bodova, jedan manje ima Sloboda iz Donjeg Tovarnika, dok na trećem mestu "sedi" Jedinstvo iz Rumenke sa bodovim saldom na koti 35. Partije tima iz Rumenke tokom prvog dela sezone "zainteresovale" su mnoge klubove za pojedine igrače, pa je bilo i ponuda koje je teško odbiti.

U prvom zvaničnoj objavi povodom odlazaka, iz Jedinstva je stigla potvrda su opremu kluba razdužili Marko Janjić, Marko Miladinov, Nemanja Trpčević, Lazar Šavija i Bojan Jelić. Potvrda još jednog rastanka stigla je nešto kasinije u toku dana, u posebnoj objavi.

Osamnaestogodišnji Vasilije Bošnjak u letnjem prelaznom roku stigao je kao "bomba", kapiten omladinaca TSC-a bio je mladi prospekt namenjen da preuzme ulogu bonus igrača i opravda sva očekivanja, i ispunio je sve pa i najteže zadatke stavljene pred njega protekle jeseni.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Rumenka

Vaske u omladincima TSC-a

Sada je došlo vreme za rastanak, i to je nešto što će se teško nadomestiti, spoj mladosti,a sa druge strane iskustva i požrtovanja koju je doneo popularni "Vaske", sada će karijeru nastaviti u Železničaru iz Inđije. 

Bošnjak je u dosadašnjoj karijeri pored TSC-a i Jedinstva bio i član Olimpika iz Apatina i Sloge iz Čonoplje gde je napravio i svoje prve fudbalske korake. Vasilije će sada biti pred verovatno najvećim izazovom, jer će se na proleće sa timom iz Inđije boriti za plasman u Prvu ligu Srbije, Železničar trenutno zaostaje samo četiri boda za liderom na tabeli.

Ovaj transfer, kao i mnogi drugi u nedavno završenom prelaznom roku su samo još jedan pokazatelj da se u Rumenci radi zaista na visokom nivou, i da je to klub koji može mnogim fudbalerima predstavljati odličan "zalet" za dalji uspon u karijeri. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading