LIDER SIGURAN NA JEDNOM OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA U LIGI: Kolarac minimalcem nastavlja pohod na viši rang!

Autor:

Sport

01.05.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Samo" jedan gol je rešio pitanje pobednika.

LIDER SIGURAN NA JEDNOM OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA U LIGI: Kolarac minimalcem nastavlja pohod na viši rang!

Foto: FK Kolarac Kolari

U okviru 14. kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Petrijevca iz Petrijeva ugostila je sastav Kolarca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije i osam bodova zaostaka za liderom, koji je upravo bio rival na ovom susretu.

Republika

Teško gostovanje za lidera, svi u klubu su znali šta ih čeka, možda i najteža utakmica u sezoni. Prvo poluvreme pripalo je gostima, držali su igrači Kolarca loptu u svom posedu, stvarali su šanse, i iz jedne lepe akcije stigli su do pogotka. 

Najbolji strelac Kolarca, Dušan Stanisavljević pogodio je na isteku 26. minuta za prednost njegovog tima, 1:0. To je ujedno bio i rezultat prvog dela meča u kojem nije bilo puno prilika na obe strane terena.

 

 

Drugo poluvreme bilo je nešto sadržajnije u odnosu na prvo, međutim goste je povreda kapitena i izmena poremetila u određenoj meri, što se odrazilo na igru. Domaćin je uglavnom pretio šutevima iz daljine, ali ništa ozbiljno za golmana Vasiljevića. 

Na isteku 80. minuta Vasiljević vadi gotovo siguran pogodak iz njegovog gola, loptu su već svi prisutni videli u mreži, ali je ipak odličnom intervencijom čuvar mreže gostiju sprečio siguran "iks". 

Petrijevac - Kolarac 0:1 (0:1)

Petrijevac: Pirić, Petrović, Krstić, Stojanović, Jovanović, Ivković, Janković (od 71' Stojković), Kojić, Živkoviž, Bosnić (od 74' Stošić), Nikolić (od 65' Trifunović)

Kolarac: Vasiljević, Marković, Đokić, Milošević (od 41' Krstić), F. Stojković, N. Marković, Mihajlović, Stanković (od 56' M. Marković), Stanisavljević (od 65' Tošić), Relić, S. Stojković 

Iz redova gostiju je nakon meča stigla poruka sledeće sadržine:

- Naravno, moramo da pohvalimo domaćina koji je teren spremio u odličnom stanju i omogućio da se odigra jedna odlična utakmica. Takođe , sve najbolje im želimo u nastavku sezone. O našim navijačima ne znam ni da li vredi pisati , još jednom su dosli u velikom broju i davali podršku našim momcima, i bukvalno bili 12-ti igrač kluba, još jednom hvala i svaka čast. 

U sledećem kolu Kolarac gostuje ekipi Skobalja, dok sastav Petrijevca ide na gostovanje Cepelinu 026.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading